San Antonio i Majami grabe ka finalu! Portland sačekala zmija! (FOTO)

Tim sa Floride i u drugoj utakmici slavio protiv Bruklina, dok su Sparsi trijumfovali protiv Portlanda

  • 0

Košarkšai Majamija tokom regularnog dela sezone nisu uspeli da pobede Bruklin, ali zato u polufinalu Istočne konferencije već vode sa 2:0. Tim sa Floride je slavio i u drugom meču na domaćem terenu rezultatom 94:82.

Najzaslužniji za pobedu Hita bio je Lebron Džejms sa 22 poena, dok je četiri manje ubacio Kris Boš. Gostima nije pomogla ni odlična partija Mirze Teletovića koji je postigao 20 poena (6/9 za tri poena), a Šon Livingston je postigao 15.

Kao i u prvom susretu ove dve ekipe, utakmici je prisustvovala muzička zvezda Rijana.

San Antonio nije imao većih problema u drugom meču protiv Portlanda u okviru polufinala Zapadne konferencije. Izabranici Grega Popoviča pobedili su goste rezultatom 114:97 i tako duplirali prednost u seriji.

Najefikasniji u redovima domaćeg tima bio je Kavai Lenard sa 20 poena, a po 16 su ubacili Manu Đinobili i Toni Parker. U redovima Portlanda sjajnu partiju je pružio Nikolas Batum sa 21. poenom i devet skokova, a 19 poena je dodao Demijan Lilard.

Interesantno je da kada su Blejzersi ušli u gostujuću svlačionicu, u njoj se nalazila zmija! Zmija se nalazila u prostoru namenjenom krilnom centru Tomasu Robinsonu, koji je video i pobegao. Uplašili su se i ostali igrači, ali je Mo Vilijams bio hrabriji od drugih, slikao je zmiju i podelio informaciju sa ostatkom sveta.

Majami - Bruklin 94:82 (2:0)

San Antonio - Portland 114:97 (2:0)

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA