Posle Markovića još jedan Srbin ne igra u finalu Lige Evrope!

Srpska Benfika će biti značajno oslabljena u meču za trofej u drugom po jačini evropskom takmičenju, jer pored dvojice srpskih reprezentativaca, trener Žorž Žesus neće moći da računa ni na Pereza, Salvija i Silvija

  • 0

Benfika će u finalu Lige Evrope biti oslabljena za još jednog srpskog fudbalera. Posle Lazara Markovića koji zbog crvenog kartona neće moći da nastupi u meču za šampionski pehar, ni Ljubomir Fejsa neće imati priliku da igra, a njegov problem je povreda koja ga muči već mesec dana.

Trener "orlova" Žorž Žesus imaće velikih problema da sastavi ekipu koja će se suprotstaviti Sevilji u finalu drugog po jačini evropskog takmčenja na "Juventus areni".

Na najjači sastav svakako neće moći da računa, a posle Markovića, Pereza, Silvija i Salvija, doktori su mu rekli da ni Fejsa neće moći da se oporavi na vreme za meč sezone.

- Sigurno je da se Silvio i Fejsa neće oporaviti na vreme, međutim, imamo neka druga rešenja, a do finala pronaćićemo još neka. Verujem u sav napor koji smo uložili, ali i u znanje ekipe, kako kolektivno tako i ndividualno. Zato mislim da ćemo biti na potrebnom nivou - rekao je Žesus.

Odsustvo Fejse i Markovića ne znači da u finalu neće biti Srba, jer pravo nastupa imaju Filip Đuričić i Miralem Sulejmani, a velika je šansa da se jedan od njih nađe u startnoj postavi, dok će drugi verovatno svoju šansu čekati sa klupe za rezerve.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA