Gazda kafane zaustavio Delije i naterao ih da izađu iz autobusa, a onda se desilo nešto neočekivano!

Po povratku sa utakmice u Užicu, gde su slavili pobedu Zvezde od 2:0, navijači crveno - belih su išli pored Čačka, kada ih je zaustavio vlasnik restorana i naterao da dođu i posluže se prasećim pečenjem..

  • 13

Autobus sa jednom grupom navijača Crvene zvezde vraćao se sa meča u Užicu, gde je Zvezda pobedila sa 2:0, i baš kada su stigli do Čačka, desilo im se nešto neverovatno.

Iz jednog restorana dopirala je buka, zapravo pravo navijanje, pa su navijači tražili od vozača da autobus stane da vide šta se dešava.

Gazda kafane je izašao i tražio od navijača da izađu iz autobusa. Oni su izašli da vide o čemu se radi, a on ih je poslužio prasećim pečenjem.

Nakon što su se poslužili nastavili su put za glavni grad. Prema nekim informacijama, prethodno je gazda iste kafane zaustavio i autobus sa igračima Zvezde i ponudio ih prasetinom, kako bi proslavili pobedu nad Slobodom.

Inače, tokom puta za Užice, konvoj navijača Zvezde pratio je autobus sa igračima..

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nela

    11. maj 2014 | 14:48

    sasvim je ok postupak, iako nisam zvezdaš već partizanovac ja mu skidam kapu. Bravo treba tako da se poštujemo i cenimo a ne mrzimo i ubijamo a zbog čega bre?????????? Bravo za vlasnika lokala neka mu je blagosloveno.

  • Predrag

    11. maj 2014 | 11:45

    Kako lepo i poučno...

  • Sreten Ranđelović

    11. maj 2014 | 11:22

    To je učino pravilno. U kafane mora biri mir i red i bezbednodt za sve Goste. A Delije, treba imati pod kontrolom Policija. To su nasilnici i razbojnici, koji ugrožavaju živote građana Srbije na Stadionu i van njega. Takođe kaljaju ugled Srnije, i uopšte SPORTSKU KULTURU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA