Da li je Benfika oštećena za penal? (VIDEO)

Niko Gaitan je pao posle starta Facija pred kraj prvog poluvremena i svi su na klupi portugalskog tima tražili jedanaesterac, ali je glavni arbitar odmahnuo rukom. Da li je pogrešio?

  • 2

Sudija Feliks Brih je imao nekoliko kontroverznih odluka na utakmici finala Lige Evrope između Benfike i Sevilje, a u portugalskom timu su nekoliko puta protestovali jer su smatrali da ih je nemački arbitar oštetio.

Jedna od tih situacija jeste i ona iz sudijske nadoknade prvog poluvremena kada pad Nika Gaitana u šesnaestercu španske ekipe nije okarakterisao kao prekršaj za najstrožu kaznu. Vezista "orlova" se u poslednjim trenucima prvog dela igre stuštio u kazneni prostor Sevilje, Facio je startovao i Argentinac je pao, ali je Brih samo odmahnuo rukom.

Na osnovu ponovljenog snimka vidi se da je odbrambeni igrač zakačio po levoj nozi Gaitana, ali da li je to bilo dovoljno da se dosudi penal i u ovom slučaju pokaže crveni karton igraču Sevilje jer je bio poslednji igrač odbrane, najbolje je da vi sami procenite.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • džordž

    15. maj 2014 | 01:29

    pa nego šta je,sudija nema pojma!! kod starta nad sulejmanijem je morao da pokaže direktni crveni karton jer je evidentno da su namerno startovali na njega kako bi ga povredili I izbacili iz igre !!

  • DESPOT

    15. maj 2014 | 12:49

    Da Vucic navija za Benfiku i da sudi Mazic,sigurno bi bio penal

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA