Partizan šalje pomoć u Krupanj, ko može neka donese šta ima!

Crno - beli pozivaju sve da pomognu stanovništvu Krupnja i da danas do 15 sati i u ponedelja od 8 sati ujutru, donesu što više ćebadi, hrane, lekova, hemikalija, hrane za bebe i decu, tople odeće i sl kako bi napunili kombi koji kreće za taj kraj

  • 7

U do sada nezapamćenim poplavama koje su zadesile Srbiju, još jedno mesto doživeo je teške i trajne posledice. Mesto Krupanj u mačvanskom kraju odsečeno je od sveta, a njegovo stanovništvo samo pokušava da sanira štetu.

Zato se fudbalski klub Partizan uključio u pomoć najugroženijima.

Potresne slike srušenih kuća zbog klizišta, odvojeni delovi puta, srušeni mostovi, domaćinstva bez vode i hrane, samo su neke od posledica nabujale vode koja je nosila sve pred sobom.

FK Partizan poziva sve da pomognemo stanovništvu Krupnja i danas, u nedelju, 18. 5. 2014. godine, do 15 h, i u ponedeljak, 19. 5. 2014. godine, od 8 h, donesemo što više ćebadi, hrane, lekova, hemikalija, hrane za bebe i decu, tople odeće i sl., kod stadiona JNA, kako bi naš kombi mogao već tokom dana da odnese prvu pomoć stanovništvu ovog mesta u mačvanskom kraju!

Udružimo se i budimo solidarni! Donacije se skupljaju na stadionu u Humskoj 1!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA