Lev na sastanku sa čelnicima Reala

Nemački selektor nedavno je povezivan i sa londonskim Čelsijem, a izjavio je kako bi voleo opet da radi u klupskom fudbalu

  • 0

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joahim Lev tokom ove nedelje sastaće se sa predstavnicima madridskog Reala kako bi razgovarali o eventualnom preuzimanju ekipe na kraju sezone. Mediji na Iberijskom poluostrvu ubeđeni su da Žoze Murinjo sigurno napušta klupu "kraljevskog kluba" na kraju sezone, pa su se iz tog razloga čelnici Madriđana već dali u potragu za njegovim naslednikom.

Izvori iz kluba tvrde da će se predsednik Florentino Perez, kao i sportski direktor Emilio Butragenjo sastati narednih dana sa selektorom Nemačke. Joahim Lev je nedavno izjavio da bi voleo da se ponovo oproba u klupskom fudbalu.

On je nedavno povezivan i sa londonskim Čelsijem, a trenutno je posvećen Evropskom prvenstvu u Ukrajini i Poljskoj, gde Nemačka juriša na trofej.

Joahim Lev je selektor Nemačke od 2006. godine, a u klupskom fudbalu radio je kao trener bečkog Rapida, Bešiktaša i Štutgarta.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA