Đurđić i Mudrinski bez Bundeslige!

Fudbaleri Hamburgera sačuvali su opstanak u nemačkoj Bundesligi pošto su na gostujućem terenu, u revanš utakmici plej-auta, igrali protiv drugoligaša Grojter Firta nerešeno 1:1

  • 1

Nikola Đurđić i Ognjen Mudrinski ipak neće imati prilike da sledeće sezone igraju u Bundesligi. Njihov Grojter Firt je na domaćem terenu remizirao 1:1 sa Hamburgerom, što im nije bilo dovoljno za plasman u viši rang.

Prvi meč u četvrtak u Hamburgu zavšen je bez golova, pa je trofejni klub sačuvao mesto u elitnoj konkurenciji zahvaljujući golu postignutom u gostima.

Nikola Ðurđić igrao je do 72. minuta, dok je Ognjen Mudrinski ušao na teren sa klupe u finišu susreta. Hamburger, šestostruki nemački prvak i šampion Evrope 1983. godine, jedini je klub koji nikada nije ispadao iz Bundes lige od njenog osnivanja 1963.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gastarbajter

    18. maj 2014 | 22:48

    Da ste gledali obe utakmice videli bi da je sve namesteno....providno skroz....prva utakmica na nivou 2 nase lige...druga malo jaci tempo ali se vidi da je namesteno.....fürt nema lovu za prvu ligu,a ni stadion...kapacitet maximum 8.000 mesta....a posle mi neregularni jel?? Kako se uefa pravi naivna....strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA