Đoković: Iz prve sam napravio dete, kakva preciznost!

U intervjuu za američki magazin "Veniti fer" srpski teniser otkrio zašto ga je razočarao Andre Agasi, kao i to sa kim bi pre išao na večeru Rafaelom Nadalom ili Rodžerom Federerom

  • 21

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, dao je opširan intervju za magazin "Veniti Fer" u kojem je pričao o svojim planovima za budućnost, roditeljstvu, tenisu.

Nole je otkrio zašto ga je razočarao Andre Agasi, kao i to sa kim bi pre otišao na večeru sa Federerom ili Nadalom. Inače, naš as, koji će organizovati svadbu sa svojom verenicom Jelenom Ristić u julu, a juče je donirao 500.000 dolara za poplavljena područja u Srbiji.

Naravno, najaktuelnija stvar bila je ta što će uskoro postati otac, a Nole je to objasnio na veoma duhovit način.

- Jelena i ja smo zajedno već skoro devet godina. U septembru smo se verili i sada je ova beba znak života od Boga. Razgovarali smo o tome u prošlosti, ali nikada nismo odlučno rekli:

- ’Ok, hajde da napravimo bebu’. Prvi put kada smo pokušali smo i uspeli, sjajna preciznost, uradio sam to kako treba (smeh) - otkrio je Novak i dodao:

- Za dve nedelje ćemo saznati pol deteta, radoznao sam... Ja dolazim iz porodice dečaka tako da moja mama i Jelena žele devojčicu. Ali to je tek prva beba, ja želim mnogo dece - objasnio je srpski teniser

On je na pitanje koliko mu tenis znači i dokle će igrati odgovorio:

- Nije tenis ceo moj život. Već razmišljam šta ću raditi kada završim karijeru, imam mnogo projekata u planu - priznao je Đoković i objasnio zašto ga je razočarao Andre Agasi:

- Za mene je tenis oduvek bio ljubav. Srećan sam kada ga igram. Svi nešto žrtvujemo, da se nisam žrtvovao ne bih bio ovde, već bih verovatno sedeo na terasi u Monte Karlu i jeo rižoto od morskih plodova na terasi hotela sa pet zvezdica.

- Možda je razlika između Agasija i mene što je njemu tenis bio jedini vid satisfakcije. Čitajući njegovu knjigu bio sam veoma razočaran kada je priznao da je uzimao ilegalne supstance tokom karijere. To je u suprotnosti sa mojim idejama: žrtva, disciplina, iskrenost.

Novak je zatim otkrio sa kim bi pre išao na večeru sa Federerom ili Nadalom.

- Sa Nadalom,  i to smo već radili. Ne možemo baš da budemo prijatelji jer smo veliki rivali. Odigrali smo 40 međusobnih mečeva i podelili neke od najboljih momenata. On je veoma važna osoba u mom životu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvrk

    21. maj 2014 | 00:20

    Cestitam! Da je sto vise dece i takvih kao ti. Ponos nas!

  • БањаЛукаРС

    21. maj 2014 | 01:11

    Дабогда их имали још 10 иконо наша!!!

  • Dule

    21. maj 2014 | 00:23

    Da li je moguce da postoji disciplina u kojoj si precizniji nego u tenisu?Hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA