DIJEGO KOŠTA: Doktorka Marijana nije koristila nikakve injekcije!

Najbolji fudbaler Atletika iz Madrida pokušao da objasni način na koji ga je doktorka Marijana lečila

  • 0

Napadač Atletika iz Madrida Dijego Košta bio je u Beogradu na tretmanu kod poznate doktorke Marijane kako bi sanirao povredu zadnje lože i eventualno se spremio za finale Lige šampiona koje je na programu u subotu.

Loša vest je da Košta najverovatnije neće igrati u Lisabonu, ali će spremno dočekati Svetsko prvenstvo u Brazilu. Za medije u Gani, u čijoj reprezentaciji doktorka radi još od ere Milovana Rajevca, Košta je pokušao da objasni njene metode demantujući da je u postupku korištena konjska placenta.

- Nisu koršćeni životinjski delovi niti injekcije. Doktorka je lečila dosta igrača i veoma je cenjena. Ona mi je objasnila sve pre terapije i rekla mi je da će koristiti žensku placentu. Ništa nije ušlo u mišić, samo je masažom tečnost utrljana u područje koje je povređeno. To znači da ću moći da zaigram u toku sledećih 14 dana - rekao je Košta za ''Gana Soker Net''.

Podsetimo, Košta povredu vuče još od četvrtfinala Lige šampiona, a obnovio ju je za vikend na ''Nou Kampu'' gde je Atletiko odigrao 1:1 sa Barselonom i osvojio titulu u Primeri posle 18 godina.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA