TELEGRAF SAZNAJE: FSS podržava odigravanje Humanitarnog derbija!

Direktor marketinga čelne fudbalske organizacije u Srbiji rekao je za Telegraf da u kući fudbala smatraju da je to dobar predlog, ali da odigravanje meča pre svega zavisi od dogovora Zvezde i Partizana, a ne od Saveza

  • 4

Ideja da dva najveća srpska kluba odigraju humanitarni derbi u kome bi sav prihod bio uplaćen na račun za pomoć ugroženima od kataklizmičnih poplava u Srbiji, naišao je na odobravanje javnosti, a i rukovodstvo Crvene zvezde i Partizana dalo je saglasnost za takav događaj.

A povodoom ovoga pozvali smo i Fudbalski savez Srbije, a direktor marketinga Gradimir Branković je rekao da i ljudi u kancelarijama u Staroj Pazovi podržavaju takvu akciju.

- Svakako da je to lep predlog i Fudbalski savez Srbije podržava takvu akciju. Srpska kuća fudbala je i sama krenula u akciju prikupljanja pomoći i novčanih sredstava od koji su neka već uplaćena, a i ubuduće ćemo učestvovati u akcijama koje se tiču pomoći ugroženima u poplavama - rekao je Branković i dodao da ipak o odigravanju humanitarnog derbija ne dolučuje savez, već klubovi.

- Savez pruža podršku, ali nije na nama da odredimo termin odigravanja, niti da organizujemo. To je pre svega stvyar dogovora Zvezde i Partizana, a naša mišljenje je da bi meč trebalo da se odoigra pre početak sledeće sezone - objasnio je direktor marketinga FSS za Telegraf.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dajmon

    21. maj 2014 | 20:34

    Mislim da bi trebalo da naprave pravu reviju ...bivši igrači , glumci , onda ostali sportisti (košarka , vaterpolo , rukomet , tenis)...da to bude pravi praznik . Malo mi je muka od našeg fudbala a i odziv publike bi bio veći . (moje subjektivno mišljenje).

  • Ivan

    22. maj 2014 | 02:03

    Ovo je fantastican predlog, jos veci utisak bi ostavili navijaci kad bi dosli bez klupskih obelezja i kad bi zajedno pevali bez i jedne uvredljive reci kao sto su zajedno punili dzakove i pravili nasipe, i da se najzad pomire delije i grobari i da nadalje navijaju fer i sportski kao sav normalan svet, bez mrznje i zavisti. Sad je prilika za to da se Srbi sloze!

  • Caribrod

    21. maj 2014 | 21:59

    Vrh!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA