Đoković će biti sudija na Humanitarnom derbiju?

Zvezdan Terzić podržao je ideju o odigravanju prijateljskog derbija za pomoć ugroženima u poplavama i dao predlog da najbolji srpski teniser bude arbitar na meču

  • 6

Ideju o humanitarnom meču između Crvene zvezde i Partizana od čijeg prihoda bi se novac uplatio na račun ugroženima od poplava do sada su podržala rukovodstva oba kluba, Fudbalski savez, kao i celokupna sportska javnost, a oglasio se i predsednik Zajednice Superlige Zvezdan Terzić.

Prvi čovek organizacije superligaša i OFK Beograda je saglasan sa čitavom inicijativom, ali je imao i dodatni predlog kako bi se događaju dao još veći značaj i možda prikupila još veće sredstva. On je predložio da sudija meča bude Novak Đoković.

- Kada bi prisustvovao i učetvovao bilo bi odlično. Ukoliko se uklopi da je slobodan i nije zauzet sopstvenim obavezama, mislim da ni on ne bi imao ništa protiv. Mislim da bi zbog toga čitav događaj dobio na popularnosti i interesovanju. Nema tu nikakvih formalno-pravnih prepreka da sudi bar 15 minuta, jer je meč humantaran - rekao je Terzić za Kurir.

Na konstataciju da se najbolji srpski teniser javno deklarisao kao navijač crveno-belih i da bi to možda moglo da utiče na njegovu objektivnost, Terzić je kratko rekao:

- Ne sumnjam da bi bio nepristrasan i ispravan, kao što i uvek jeste.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • coki

    21. maj 2014 | 21:09

    A ti lagano sef donjeg toaleta

  • Lamine

    21. maj 2014 | 21:37

    Pa, kao sto si i ti nepristrasan, objektivan i pošten kad su u pitanju partizan i c.zvezda... Nego, ima li danas nekog na onom nasipu

  • (NE)REALNO

    21. maj 2014 | 23:05

    Malo je Djokovic do sad uradio pa ga treba vuci da sudi...(ima slobodnog vremena koliko hoces) a posto je u formi PREDLAZEM da bude u isto vreme i pomocni sudija na tom mecu !!! VRLO BISTAR DR. NAUKA TERZIC...LJUBI GA TATA TOLE !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA