Mesi pre istorijskog meča s Bajerom popio lek protiv bolova (VIDEO)

Omaleni Argentinac borio se prethodnih dana sa jakim bolovima u glavi, pa je postojala mogućnost da čak i ne zaigra u revanšu osmine finala protiv nemačke ekipe

  • 0

Najbolji fudbaler sveta i član Barselone Lionel Mesi pre istorijskog duela sa Bajerom iz Leverkuzena u Ligi šampiona, na kojem je postigao pet golova u pobedi od 7:1, imao je užasnu glavobolju, pa je u tunelu pre izlaska na teren popio tabletu koju mu je dao klupski lekar!

Omaleni Argentinac borio se prethodnih dana sa jakim bolovima u glavi, pa je postojala mogućnost da čak i ne zaigra u revanšu osmine finala protiv nemačke ekipe! Ipak, odlučio je da počne meč, u dogovoru sa trenerom Pepom Gvardiolom, a u tu svrhu klupski lekar Ričard Pruna dao mu je tabletu neposredno pre izlaska na teren.

Posle toga Lionel Mesi je ispisao novu stranicu fudbalske istorije postavši prvi igrač u istoriji Lige šampiona koji je postigao pet golova na jednoj utakmici a da paradoks bude veći Argentinac je uzeo pilulu upravo nemačkog farmacutskog giganta Bajera.

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA