Kantona: Mesijeva igra je nešto posebno

Bivši francuski reprezentativac hvali omalenog Argentinca i Barselonu

  • 0

Legendarni Erik Kantona bio je pun reči hvale o Leu Mesiju. Argentinac i ove sezone igra u fenomenalnoj formi, a posebno je zadivio u revanš meču osmine finala Lige šampiona protiv Bajer Leverkuzena, gde postigao pet golova. Bivši fudbaler Mančester junajteda, koji je učestvovao na Globalnom sportskom forumu u Barseloni, izneo je sledeće mišljenje o trenutno najboljem igraču planete:

- Mesijeva igra sadži deo njegovog dečačkog sna i gledajući ga kako igra pred hiljadama ljudi, postoji trenutak kada se on oseća kao zvezda. Veliki igrači su oni koji imaju genijalnost deteta - rekao je Kantona i dodao:

- Uvek sam bio mišljenja da Barselona ima neverovatnu igru, ali Mesijeva je nešto posebno. On sebe ne smatra zvezdom i nije igrač za danas, već i za sutra.

Čuveni francuski fudbaler je pohvalio koncept rada u katalonskom klubu.

- Moja ideja je da uradim isto što je uradio Johan Krojf pre 25 godina, a to je da radim sa decom koja su zajedno u timu od svoje 13 godine.

Kantona trenutno radi kao generalni direktor Njujork Kosmosa.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA