Ljajić napustio reprezentaciju! (VIDEO)

Igrač sredine terena zbog povrede zadnje lože, koja ga je odvojila od terena i na meču Srbije i Jamajke, morao je da napusti nacionalni tim

  • 3

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Jamajku na turneji po Severnoj Americi i Brazilu, a posle ovog meča naš nacionalni tim ostao je bez Adema Ljajića.

Vezista Rome na tom meč nije igrao zbog povrede, a iz istog razloga morao je da napusti reprezentaciju.

- U poslednjem kolu osetio sam bol i na turneju sa Romom otputovao sam povređen. Lekarski tim pokušavao je da me osposobi, ipak procenjeno je da mi predstoji malo duži oporavak. Priključio sam se, ipak, reprezentaciji u Njujorku. Hteo da provedem bar malo vremena i da se o stepenu povrede konsultujem i sa našim lekarima. S obzirom da je samo konstatovana i potvrđena dijagnoza iz kluba, saglasili smo se da je najbolje da oporavak nastavim u Evropi - rekao je Ljajić koji je pružio podršku srpskom narodu pogođenom strašnim poplavama.

- Zaista je bilo jako teško gledati katastrofu koja je pogodila Srbiju. Tom narodu bila je potrebna pomoć i podrška i sa tim treba da nastavimo. Pomogao sam koliko sam mogao, tako treba da postupi i svaki drugi građanin, u skladu sa mogućnostima. Drago mi je da smo, ipak, opet bili jaki i ujedinjeni u teškom trenutku – rekao je Ljajić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • david

    27. maj 2014 | 13:07

    Hvala Ademe za pomoc !

  • .

    27. maj 2014 | 18:56

    Brz oporavak ti želimo!

  • Goran

    27. maj 2014 | 17:09

    Oporavi se ti Ademe sto pre i ne brini za mesto u reprezentaciji jer se i na sinocnoj utakmici videlo da nam treba igrac tvog kalibra, pored Matica ti si nas najbolji vezni igrac !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA