Evo koje fudbalere Crvena zvezda i Partizan žele da kupe tokom leta! (FOTO)

Crvena zvezda želi da uprkos nedefinisanom budžetu napravi tim koji bi možda mogao da napravi iznenađenje i plasira se u Ligu šampiona, dok će crno-beli dodatno ojačati tim s ciljem da vrate trofej namenjen najboljem u zemlji, kao i da se plasiraju u Ligu Evrope. Pogledajte ko im je sve zanimljiv

  • 26

Završena je još jedna sezona Jelen Superlige, a pred nama je novi letnji prelazni rok koji donosi mnogo uzbuđenja na domaćem tržištu. Kao i uvek, najviše će se prašine podići oko igrača iz srpskog šampionata koji bi mogli da pojačaju večite rivale.

Crvena zvezda želi da uprkos nedefinisanom budžetu napravi tim koji bi mogao da napravi iznenađenje i plasira se u Ligu šampiona, dok će crno-beli dodatno ojačati tim s ciljem da vrate trofej namenjen najboljem u zemlji, kao i da se plasiraju u Ligu Evrope.

Telegraf je istraživao koje igrače bi klubovi s Topčiderskog brda mogli da pazare.

Posle remija sa Vojvodinom trener crveno-belih,Slaviša Stojanović izjavio je kako bi želeo da na Marakani vidi krilo Envera Alivodića,  vezistu Darka Puškarića, kao i defanzivca Nina Pekarića.

Vojvodina ima generaciju jako talentovanih fudbalera, što je pokazala ovog proleća osvojivši Kup Srbije, pa nema sumnje da će "večiti" ovog leta pitati i za usluge napadača Mijata Gaćinovića, veziste Nemanje Radoje, Sergeja Milinković-Savića i Marka Poletanovića.

S obzirom na to da je Marko Nikolić proveo određeno vreme u klubu iz Novog Sada, pa je upoznat s kvalitetima igrača Vojvodine i da je na zimu doveo tri igrača iz srpske "Stare Dame", sigurno je da će takođe pokušati da dovede nekog od igrača s Karađorđa.

Crvena zvezda bi mogla da dovede i nekog od igrača OFK Beograda. Opet je aktivirana priča da bi štoper Bogdan Planić mogao na Marakanu, a već se spekuliše i o prelasku centarfora Aleksandra Čavrića u klub iz Ljutice Bogdana. Tu je i veliki talenat koji igra u veznom redu Dejan Dražić, pa bi i on mogao da obuče crveno-beli dres.

Najprijatnije iznenađenje ovog proleća Čukarički mogao bi da ostane bez tri bitna igrača. Napadač Nikola Stojiljković je već bio pominjan zimus kao pojačanje nekog od rivala, dok je aktivirana priča i o mogućem povratku veziste Slavoljuba Srnića u Crvenu zvezdu. "Večiti" bi mogli i da se upuste u trku za iskusnog Brazilca Lukaša Pjasentina, koji bi pojačao defanzivu jednog od naša dva najveća kluba.

Spartak iz Subotice ove sezone nije pružao partije na nivou prethodnih godina, ali su napadači kluba sa severa Srbije ipak skrenuli pažnju na sebe. Aleksandar Nosković i Miloš Džugurdić mogli bi u Humsku ili na Marakanu.

Kruševački Napredak je ove sezone igrao veoma atraktivan fudbal. U pitanju je tim koji ima plejadu talentovanih fudbalera, a neki bi na leto mogli da odu iz Kruševca. Napadač Nikola Trujić je možda konačno pokazao da zaslužuje dres Partizana, odlični vezista Obeng Regan je već duže vreme na radaru dva naša najveća kluba, a krilo Nenad Gavrić i desni bek Stevan Luković su sigurno interesantni i crno i crveno-belima.

S Voždovca na Topčidersko brdo mogao bi da se preseli i napadač Adam Marušić koji je postigao gol protiv Crvene zvezde, kao i njegove klupske kolege, vezista Nikola Karaklajić (pozajmljen igrač Zvezde), odnosno Stefan Babović, koji je viđen na Marakani, da bi se to uskoro pokazalo kao nemoguće.

Večitima je svaki prelazni rok zanimljiv i Brazilac iz redova Slobode Tijago Galvao, ali je sad najrealnije da napadač pređe negde, jer je Sloboda ispala u drugu ligu.

Put Beograda bi mogli i centarfor Novog Pazara Nemanja Arsenijević koji je dao devet golova ove sezone, kao i napadač Rade Kružić iz Donjeg Srema, jer je postigao dva gola Partizanu na JNA.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mister No

    29. maj 2014 | 21:56

    Neka mi neko objasni kako klub koji je duzan 50 miliona moze da razmislja o pojacanjima. Kao prodace sadasnje igrace za velike novce? Smesno!!

  • stefanPbanja

    29. maj 2014 | 21:37

    Sve igrac do igraca...Ovi igraci nisu dorasli Jeles super lige a kamoli Lige evrope ili LS...Smesno!

  • VOPI

    29. maj 2014 | 22:33

    Od nabrojanih u Zvezdi bi rado video pre svega velikog Zvezdasa iz Vukovara Cavrica pa onda Drazica, Alivodica, Regana i Galvaa. Ne bih se bunio ni u slucaju prelaska Babovica. Ali dolasci iskljucivo moraju zavisiti od odlazaka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA