Lekić, Damnjanović i Tomašević predvode Srbiju u kvalifikacijama za EP

Okupljanje reprezentativki je 2. juna u beogradskom hotelu "M", a za predstojeće utakmice pripremaće se u Vrnjačkoj Banji i Nišu

  • 0

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković saopštio je danas spisak od 20 igračica na koje računa za utakmice protiv Švajcarske i Slovenije, u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

Na spisku se nalaze golmani Katrina Tomašević (Nant), Jovana Risović (Radnički Kragujevac), Ana Kačarević (Jagodina) i Kristina Georgijev (Jagodina), leva krila Jelena Nišavić (Jagodina), Sanja Radosavljević (Radnički Kragujevac), desna krila Katarina Krpež (Krim), Ivana Milošević (Jagodina),

Pivoti Dragana Cvijić (Budućnost Podgorica), Sanja Rajović (Lokomotiva), Marija Lojpur (Vardar) i bekovi Sanja Damnjanović (Viborg), Jovana Stoiljković (Avr), Jelena Trifunović (Podravka), Andrea Lekić (Vardar), Kristina Liščević (Mec), Jelena Erić (Astrahanočka) Jelena Popović (Nant), Jelena Živković (Podravka) i Marina Dmitrović (Vardar).

Okupljanje reprezentativki je 2. juna u beogradskom hotelu "M Best Western), a za predstojeće utakmice pripremaće se u Vrnjačkoj Banji i Nišu.

Prvu utakmicu protiv Švajcarske rukometašice Srbije odigraće 12. juna na gostujućem terenu u Stafeu, a tri dana kasnije dočekaće Sloveniju u Nišu.

Prvenstvo Evrope biće održano od 7. do 21. decembra u Hrvatskoj i Mađarskoj.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA