KARADŽIĆ: Zvezda ima tri dana roka za evro-licencu!

Prvi čovek FSS istakao da crveno-beli imaju obavezu da do utorka izmire dugovanja kako bi igrali u Evropi

  • 21

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, koji se nalazi na turneji sa reprezentacijom Srbije, istakao je da će Crvena zvezda dobiti tri dana kako bi izmirila obaveze koje je trenutno odvajaju od igranja u Evropi.

- U utorak ili sredu će se znati sve. Zvezda je dobila još tri dana da reguliše obaveze - rekao je Karadžić u izjavi za Sportski žurnal.

Podsetimo, UEFA je ''loptu'' prebacila u dvorište FSS koji treba da odluči da li će Zvezda igrati u Evropi. U slučaju da FSS dodeli licencu, UEFA će tokom juna utvrditi da li su obećanja ispunjena, a Zvezdu od izmirenja obaveza deli oko milion i po evra.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kosovo

    30. maj 2014 | 17:48

    Uvek pred licencu ista priča,produzen rok,pa imali su nekoliko godina da plate dugovanja,već su sa radom reprogramirali dug i nisu ispoštovali.Kako su zimus registrovali pojačanja ako su duzni.U ovoj drzavi nnema boljeg utočišta za lopove samo počnu da navijaju za zvezdu i niko ih neće hapsiti.

  • Ted Mosby

    30. maj 2014 | 15:35

    I sta cemo sad? U ciji li ces Covicu sad dzep ruku zavuci!

  • realno

    30. maj 2014 | 17:35

    CZse raspada i dug nije samo ovih 2ili 3 mil eura vec mnogo vise .katanac stize vec tokom leta jer vecina igraca vec BEZI iz klub a.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA