Hiljade sklekova za hiljade dinara pomoći u nedelju na Adi!

Neobično takmičenje u nedelju na Adi ciganliji koje ne smete da propustite. Budite humani, budite jaki

  • 3

Bolje nećete moći da provedete nedelju nego vežbajući i jačaći svoje telo, a pritom pomoći najugroženijima u poplavama koje su zadesile Srbiju.

Zajednička organizacija “Boot camp Serbia” i humanitarnog sastava "Srbi za Srbe" vas zove da u nedelju od 17 časova na Adu Ciganliju (kod kamenja) pokažete snagom koliko ste spremni da budete humani.

Princip je jednostavan, koliko ponavljanja u vežbama toliko dinara ćete moći da uplatite i tako pomognete sugrađanima.

U obzir ulaze četiri osnovne Boot camp discipline – sklekovi, čučnjevi, trbušnjaci i leđnaci, kroz koje ćete skupljazti ponavljanja, odnosno dinare.

Teško da ćete pronaći originalniji način da pomognete i budete humani, a ujedno biste mogli i da vidite gde ste u fizičkoj formi, koliko ste spremni, koliko bi trebalo da pojačate trening.

POČETAK TRENING LETA NA ADI

Vrlo važno jeste da je ovo humanitarno takmičenje svojevrstan uvod u vrelo, vežbačko leto na Adi Ciganliji u organizaciji “Boot camp” Srbija.

Od sledeće nedelje počinju otvoreni treninzi na ragbi terenima, gde se očekuju stotine momaka i devojaka spremnih da u prirodi jačaju i popravljaju svoje telo.

Otkrivamo da će se treninzi odvijati svaki dan, da ćete biti u prilici da se sklonite od dnevnih vrućina, jer će masovni treninzi biti održavani pod reflektorima, dakle u noćnim terminima.

Svi na sklekove!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA