Morati: Inter ne traži novog trenera

Predsednik Intera kaže da klub nije nikoga kontaktirao, i da Ranijeri i ima njegovu punu podršku

  • 0

Predsednik italijanskog Intera Masimo Morati negirao je da je počeo razgovore sa potencijalnim kandidatima koji bi mogli da zamene sadašnjeg trenera Klaudija Ranijerija.

- Nije lako treneru da radi kada mediji non-stop pišu o njegovoj smeni. Nismo kontaktirali nijednog drugog trenera. Ranijeri je profesionalac, obavlja svoj posao u skladu sa ugovorom i ima moju punu podršku - rekao je Morati italijanskim medijima.

Kao mogući kandidati za novog trenera Intera u lokalnoj štampi pominjali su se Portugalac Andre Viljaš Boaš i Francuz Loran Blan.

Inter je u poslednjih sedam utakmica u Seriji A osvojio samo dva boda, večeras igra protiv Kjeva, a sledeće nedelje u Ligi šampiona igra revanš osmine finala sa Olimpikom iz Marselja.

Morati je dodao i da razume nezadovoljstvo navijača zbog loših igara i rezultata.

- Znam da su nezadovoljni, pa, i ja sam kao navijač očekivao bolje rezultate. Radimo na tome da ekipi i klubu bude bolje i da konačno krenemo napred - zaključio je Morati, čiji klub trenutno zauzima sedmo mesto na tabeli Serije A.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA