MRĐA: Ni zdravo od uprave nismo dobili, kao da smo smeće!

- Ja ne idem dalje, ne mogu više da tolerišem ovako nekorektan odnos uprave i sigurno ću po povratku u Beograd tražiti ispisnicu. Znam da i moji saigrači tako razmišljaju - bez dlake na jeziku govori Zvezdin najbolji igrač

  • 65

U Crvenoj zvezdi je kritična situacija stigla do usijanja! Kako sve više prolaze dani od osvajanja šampionske titule, tako je sve izglednije da će se ekipa rasturiti velikom brzinom.

Naša sazanja do kojih smo došli samo dan nakon podizanja pehara na "Marakani" potvrđuju se na više strana, a posebno je odjeknula izjava Nikole Mijailovića koji je najavio veoma radikalne mere igrača prema upravi.

Iz Čikaga istog dana stiže i potvrda u vidu izjave najboljeg Zvezdinog golgetera, Dragana Mrđe.

- Ovako više ne može! Ja ne idem dalje, ne mogu više da tolerišem ovako nekorektan odnos uprave i sigurno ću po povratku u Beograd tražiti ispisnicu. Znam da i moji saigrači tako razmišljaju - ogorčeno Mrđa govori za "Novosti", dodajući da niko iz uprave nije ušao u svalačionicu ni da čestita igračima na uspehu, a kamoli da ih zove na razgovor.

- Više nije moguće ćutati i igrati kao što smo radili prethodnih devet meseci. Dali smo sebe za titulu, sve drugo smo ostavili po strani, a zauzvrat dobili, u najmanju ruku, nefer ponašanje. Desetak dana pre utakmice s OFK Beogradom imali smo razgovor s upravom, rečeno nam je da para nema i trebalo je da se ponovo sastanemo kad osvojimo titulu. Niko nam se nije obratio, ni da nam čestita, ni da nam kaže zdravo! Kao da smo smeće - ne zaustavlja se Mrđa.

Koliko je tek loše bilo za igrače svedoče i naredni detalji koje je izneo Mrđa:

- Pristali smo i da igramo za 20 odsto ugovora, sami smo sakupljali novac za renoviranje svlačionice, Mijailović je jurio da kupuje ribu za ručak celoj ekipi dok smo bili u karantinu, Pečnik je kao stranac kupio frižider da bismo imali led u svlačionici. To više ne može da se izdrži, nešto mora da se preduzme - rekao je Mrđa u opširnom intervjuu "Novostima".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    2. jun 2014 | 22:11

    Dobicete,ali AJD ZDRAVO !!! Prorocanstvo Milojka Pantica se obestinilo,tj. da ne kazem ostvarilo,da cz nece postojati,ugasice se,nestace,propasce,isceznuce,kao da je nikada nije ni bilo !!! Partizan-MIT ili cudo !!!

  • nislija

    2. jun 2014 | 22:40

    Mrdja brate nisi ti ni uzeo titulu vec Uprava svi to znamo.

  • Sloba

    2. jun 2014 | 22:28

    Pa sta se bunite,vase je bilo samo da izadjete na teren,a uprava vam zavrsi utakmicu,zar stvarno mislite da je realno da dobijete18 utakmica zaredom bez derbija koji nije bio zatvoren,a to kosta zato nema para ,a i bolje da svi odete da se ne brukate u evropi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA