VUJOŠEVIĆ: Sve igrače gledam kao roditelj!

- Bogdan je pre mog povratka u Partizan bio 12, 13. igrač. Postigao je sve zahvaljujući svom radu u mom prisustvu. Sve igrače gledam kao roditelj - rekao je između ostalog trener crno-belih

  • 35

Košarkaši Partizana posle velike drame i nervoze savladali su FMP u okviru 13. kola Košarkaške Superlige Srbije.

Pored pobede utakmicu je obeležio sukob Duška Vujoševića i Bogdana Bogdanovića, a trener crno-belih ovako je obrazložio svoju reakciju:

Bogdan je pre mog povratka u Partizan bio 12, 13. igrač. Postigao je sve zahvaljujući svom radu u mom prisustvu. Sve igrače gledam kao roditelj. Ušao je u veliku nervozu i dobio tehničku grešku, posle rasprave – rekao je posle utakmice Duško Vujošević i  posvetio se  drugim temama.

 - Sudije dolaze sa instrukcijama da svaku reakciju sankcionišu tehničkom. Uplašene su. Neki govore o smislu ove lige. Ima ideja da se izađe iz ABA lige i da se vrate u ovo takmičenje, sa ovim načinom, ovakvim suđenjem. Čemu sve ovo vodi? Jel to ta liga u koju treba da se vratimo? Ako se nastavi ovakav tretman, napustićemo ovu ligu, sa svim kosnekvencama i za Partizan, za košarku - izjavio je iskusni stručnjak.

Trener Partizana se na kraju zahvalio publici što u Hali sportova nije vređala Filipa Čovića.

- Kada sam ih zamolio da ga ne vređaju, nisam se najspretnije izrazio. Familiju ne treba pominjati nikada nikome. Nije bilo namere. Filip je dobar momak. Prošli put je bilo nekih incidenata tamo, pa sam se plašio da ne dođe do revanšizma - rekao je Vujošević.

Pored incidenta Vujoševića i Bogdanovića, utakmicu je obeležio i sukob trenera FMP-a Milana Gurovića i Borisa Daloa, posle čega je trener tima iz Železnika isključen.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fix

    3. jun 2014 | 00:01

    Mene cale nikada nije davio. Neko je tu los roditelj...

  • Sin

    3. jun 2014 | 00:29

    Kao roditelj koji zlostavlja decu! Sve sam više ubeđen da je zaista psihički bolestan.

  • gaga vuk

    2. jun 2014 | 23:54

    Niko nece da ti kaze istinu, loliko si para uzeo za jedanajstog i dvanaestog igraca, mi veterani , profesionalni osarkasi to dobro znamo,. Kada ce to sto si radio ugledati svetlost dana videcemo, jadno je istrazivacko novinrstvo u sportu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA