RADONJIĆ: Vanredna situacija nam je odvukla pažnju! Želimo titulu!

Crnogorski stručnjak istakao da njegov tim sada treba da podigne formu i učini ono za šta su se pripremali čitave sezone

  • 8

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su savladali Metalac u poslednjem kolu ligaškog dela takvičenja u KLS, a trener crveno-belih Dejan Radonjić je istakao da je njegova ekipa spremna da osvoji titulu.

- Želimo da već u prvom duelu protiv Mega Vizure pokažemo da se dižemo i da ćemo biti najspremniji onda kada je to najpotrebnije. Ligaški deo takmičenja je bio u poznatim okolonosti, sa nesrećom koja je zadesila državu i to je odvuklo pažnju. Nadam se da će svi igrači biti spremni kako bismo stavili u funkciju ono što smo radili čitave godine - rekao je Radonjić i dodao:

- Bilo je potrebno da motivacija bude adekvatna, da dobrim pristupom uspemo da iskoristimo meč da, sem pobede, ostvarimo i neke druge planove. Odnos igrača na ovoj utakmici je bio kvalitetan, zadovoljan sam onim što su prikazali.

Crnogorski stručnjak se osvrnuo i na spremnost svojim igrača pred završne borbe.

- Očekujem da svi budu spremni već za prvi polufinalni duel. Nelson ima nekih smetnji koje ne bi trebalo da predstavljaju veći problem. Lazić večeras nije mogao da igra zbog udarca koji je dobio. I drugi igrači su vukli povrede, ali uspećemo da ih saniramo i da pokažemo da možemo da dođemo do ostvarenja naše želje - samouveren je Radonjić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • WTF

    4. jun 2014 | 23:20

    Zelje su jedno, mogucnosti su drugo!

  • M

    4. jun 2014 | 23:01

    Ako je ti osvojis ja cu da pojedem loptu sa sve vazduhom! A ne navijam za patlidzan.

  • MNE

    4. jun 2014 | 23:24

    Nemas ti pojma moj zemljace. Nema ni onaj sto te postavio na mjesto trenera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA