NI PANINI NIJE SAVRŠEN: Ovo su 72 igrača koji su u albumu, ali ne i u Brazilu! (FOTO)

Mora se priznati i odati priznanje italijanskoj firmi koja je nekoliko reprezentacija potpuno pogodila sa spiskom svih igrača

  • 9

Selektori su rekli poslednju reč i izabrali igrače koji će nastupati na Svetskom prvenstvu. Iznenađenja je svakako bilo, ali ono što nama upada u oči jeste veliki broj fudbalera koji su se našli u legendarnom Panini albumu, ali ih neće biti u Brazilu.

Daleko od toga da je Panini krivac, jer oni sigurno nisu mogli da utiču na povrede koje su se dogodile neposredno pred Mundijal. Takođe, logično je što je legendarni proizvođač sličica par meseci ranije objavio spisak kako bi zaljubljenici u ovaj hobi znali čime raspolažu pred leto koje su dugo čekali.

Da je ''ludilo'' za Paninijevim sličicama rasprostranjeno širom sveta govori i podatak da je u Brazilu vladala prava nestašica posle krađe oko 300.000 komada, ali i skandal kada je učitelj krao od svojih učenika.

Ne treba zaboraviti ni čudan način lepljenja istih od strane Srba i Argentinaca koji su Hrvate i Brazilce lepili naopako u album.

Previše promašaja ili ne, nećemo ulaziti u to, ali ćemo navesti koji fudbaleri se nalaze u albumu, ali ne i na spisku putnika na Mundijal. Ukupno ih je 72, a prednjače oni iz grupe B, C i D. Treba pomenuti i to da je redakcija Telegrafa prva popunila Paninijev album, kao i podsetiti način na koji se ove sličice proizvode.

Detaljnije o ovoj vesti možete pročitati na našem Specijalu posvećenom Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    6. jun 2014 | 00:00

    Nznm zasto toliko rano izbacuju album, treba da sacekaju potvrde o sastavima pa onda.. sta fali skupljati slicice za vreme prvenstva..

  • Miiile, još dinamita!

    6. jun 2014 | 03:31

    A da li znate da nisu u svim zemljama isti albumi.Prošlo svetsko prvenstvo,kod nas Subotić,a u Italiji Krstajić na istom mestu u albumu npr.

  • Joca BG

    6. jun 2014 | 02:41

    Jurio da zalepim čoveka a on nije ni doputovao u Brazil pih :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA