Hamilton "dosadnu" Švajcarsku zamenio Monakom

Radujem se prelasku u Monako. Tamo ću moći da se družim i sa kolegama iz takmičenja. Takođe, imaću i uslove za treninge, rekao je Britanac

  • 0

Britanski automobilista i vozač F1 tima Meklaren, Luis Hamilton, odlučio je da promeni mesto prebivališta, preselivši se iz, kako je rekao, "dosadne" Švajcarske u Monako. On će se u mondenskom centru pridružiti nekolicini kolega iz Formule 1, koji odavno žive u Monaku.

- Osetio sam želju za promenom. Život u Švajcarskoj je jako dosadan za nekoga kao što sam ja, nema mnogo ljudi u blizini, tako da će mi ova promena dobro doći - rekao je Hamilton, koji je živeo u Cirihu i Ženevi.

- Radujem se prelasku u Monako. Tamo ću moći da se družim i sa kolegama iz takmičenja. Takođe, imaću i uslove za treninge - dodaje Britanac.

On je osvojio titulu u F1 šampionatu 2008. godine, a u Monaku je trijumfovao iste sezone.

Prošle sezone ostvario je tri pobede, ali je u generalnom plasmanu bio daleko iza prvaka Sebastijana Fetela i klupskog kolege Džensona Batona.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA