Ranković za Telegraf: Zvezdin slučaj je opomena srpskom fudbalu!

Sekretar stručnog štaba crno-belih Ljubiša Ranković rekao je da i ukoliko Partizan bude učestvovao u kvalifikacijama za Ligu šampiona to neće menjati plan i program priprema kluba iz Humske

  • 3
Zgrada FK Partizan, stadion Foto: Marko Todorović

Vest da je fudbalski klub Crvena zvezda izbačena iz Evrope pročula se u trenu celom Srbijom, pa i do ljudi iz večitog rivala Partizana.

Generalni sekretar stručnog štaba crno-belih Ljubiša Ranković u razgovoru za Telegraf nije previše želeo da komentariše sitaciju sa kojom se Zvezda susrela.

- Bio sam igrač, sportom se bavim celog života i da mi se desi stvar koja se dogodila Zvezdi bio bih razočaran i besan. Ne želim da se moje izjave protumače na pogrešan način, jer je ovo opomena za srpski fudbal i za nas u Partizanu da nam se slična situacija ne dogodi - rekao je Ranković za Telegraf.

Izbacivanje Zvezde iz Evrope automatski znači da će Partizan na leto igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

- Što se tiče plana i programa priprema ekipe tu se ništa ne menja. Okupljanje ekipe zakazano je za 14. jun, a ukoliko budemo nastupali u kvalifikacijama za Ligu šampiona u odnosu na prethodni raspored prvi meč u novoj sezoni ćemo odigrati samo nekoliko dana ranije - rekao je Ranković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(P. M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bratislav Stanojevic, Svetozara Zorica 45 Beograd

    6. jun 2014 | 20:04

    Da se razumemo, ne volim partizane, ali sam za to da nas jsd partizan zameni u kvalifikacijama za ligu sampiona!!!

  • dragan

    6. jun 2014 | 19:39

    ja sam navijac zvezde ovo je katastrofa za zvezdu za ovu katastrofu je najvise krivo predhodno rukovodstvo na celu sa lukicem smatram kao zvezdin navijac da svi ukljucujuci i lukica iz predhodnog rukovodstva treba da budu uhapseni i da vrate zvezdi pare koje su ukrali pozdrav dragan

  • stana

    7. jun 2014 | 00:45

    Postovani U EU na primer u Austriji i Nemackoj sportisti-fudbaleri po kolektivnom ugovoru su radnici i po tome moraju da primaju platu.A klubovi da placaju porez i socijalno.To vazi za sve klubove pa cak i amaterski klubovi u seoskoj lizi moraju da prijave igrace i da placaju porez.A gde smo mi u tome?Molimo vladu da pohapsi sve koji su utajili poreze nisu platili igrace da privatizuje klubove i onda cemo imati klubove za evropu a ovako nema nista...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA