ĐURIĆ: Ako zamenimo Zvezdu, spremićemo pojačanja za Ligu šampiona

- Prelazni rok smo spremali za Ligu Evrope, ali ako budemo igrali kvalifikacije za Ligu šampiona, onda pravimo i novi plan - rekao je predsednik Partizana posle oduke UEFA

  • 23

Predsednik Partizana Dragan Đurić istakao je da je izbacivanje šampiona Srbije Crvene zvezde iz Lige šampiona veliki udarac za srpski sport.

Na pitanje da li će sad crno-beli početi sa pripremanjem za Ligu šampiona umesto Lige Evrope, Đurić tvrdi:

- Nisam stoodsto siguran kako ide ta procedura sada, to znaju advokati, ali mislim da su u pravu oni koji veruju da mi preuzimamo mesto od komšija - rekao je Đurić za "Sportal".

- Mi smo klub koji godinama radi na organizacionom planu, sistematski i sve u svrhu da budemo najbolji u svakom segmentu. Imamo pripremljen plan za Ligu Evrope, u kojoj smo želeli da prezimimo, ali spremni smo i na Ligu šampiona. Prelazni rok smo spremali za Ligu Evrope, ali ako budemo igrali kvalifikacije za Ligu šampiona, onda pravimo i novi plan. Svakako da utiče mnogo igranje u eliti za transfere i ako odluka bude da zauzimamo mesto Zvezde znaćemo i kako da se vodimo u prelaznom roku. Sigurno je da ćemo drugačije planove imati, kada je reč o igračima, ako igramo Ligu šampiona - poručio je Dragan Đurić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kiko-niko

    6. jun 2014 | 18:21

    Ma ti si bre istorija odlazi bre iz mog Partizana!!!

  • Partimanijak

    6. jun 2014 | 22:03

    Evo samo bih rekao da sam Zvezdas da volim Zvezdu svim srcem ali zelim srecu Partizanu u kvalifikavijama za Ligu sampiona. SRECNO!!!

  • Dule Arilje

    6. jun 2014 | 21:17

    Srbi, ne delite se više! Navijam ceo život za Partizan i navijaću i dalje,ali ovo što se dešava Zvezdi je strašno i opomena za sve! Zvezdaši,ujedinite se i pomozite svom klubu,ne gledajte sitne interese pojedinaca,koji uništavaju klub. NEMA JAKOG PARTIZANA BEZ JAKE ZVEZDE I OBRNUTO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA