MRĐA: Odlazim iz Zvezde, ko može da trpi ovo, svaka mu čast!

U godinama sam, tako da je ovo poslednja prilika da opet odem u inostranstvo, obaviću razgovor sa čelnicima kluba i nadam se da ćemo naći rešenje, rekao je centarfor Zvezde

  • 16

Najbolji strelac Jelen Superlige, fudbaler Crvene zvezde Dragan Mrđa poručio je da nema nameru da ostaje u klubu iako je imao želju da napadne ulazak u Ligu šampiona sa crveno - belima. Međutim, kazna Uefa i finansijski problemi su srušili sve snove.

Mrđa je još pre odlaska sa reprezentacijom na američku turneju rekao da se Uprava kluba ponela prema igračima kao da su smeće.

- Više ne mogu ovako i stojim iza toga. Trpeli smo godinu dana, ne samo ja, nego svi mi, nešto što ne bi niko i dalje ne mogu. Ko može njemu svaka čast - rekao je Mrđa za Sportski žurnal.

-Stav nam je zajednički da cela ekipa ne može više da funkcioniše ovako. Kazna sigurno dodatno utiče. Ne znam kako bi se sve ovo odvijalo da imamo pravo da igramo, vuče ta Liga šampiona.

- Stvarno mislim da imamo grupu igrača sposobnu da se, ako ne u Ligu šampiona, plasira u Ligu Evrope. U godinama sam, tako da je ovo poslednja prilika da opet odem u inostranstvo - poručio je Mrđa.

Mrđa sa Crvenom zvezdom ima ugovor još na godinu dana, ali ne veruje da bi mogao da uđe u dodatni sukob sa klubom zbog ispisnice.

- Obaviću razgovor sa ljudima iz kluba kako bismo pronašli najbolje rešenje i za mene i za njih - završio je Dragan Mrđa.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    9. jun 2014 | 12:40

    Na kraju ce opet Inostranstvo biti-Partizan i molice da mu oprostimo ruznu proslost,ali kako drugacije da "Napadne ulazak u Ligu Sampiona.."ako ne sa najvecom Srpskom Svetinjom-Partizanom-MIT ili cudo !!!

  • Simke

    9. jun 2014 | 13:48

    Xaxa opet će da peva pogrdne pesme na račun zvezde :-D

  • Ds

    9. jun 2014 | 12:16

    Zasto ovo ljudi? Zasto se tako ophodiye prema igracima,zvezda ce se raspasti evo Mrdja odlazi a on nam je doneo ono sto niko nije odavno ,ako ovako nastavite gotovo je ZVezda ce postati veoma slaba bez ovih igraca , Mrdja odlazi,Pecnik verovatno,Lazovic, ZASTO TO LJUDI TADITE PLATITE IMA VISE !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA