Vrckaće guzom Džej Lo na otvaranju! Hoće li zaseniti izdanje iz 1999? (VIDEO)

Lopez koja je snimila zvaničnu pesmu Svetsko prvenstva u fudbalu "We Are One" sa reperom Pitbulom i brazilskom pevačicom Klaudijom Leite, otpevaće je zajedno s njima uz zvuke bubnjanja brazilskog sastava Olodum, kako je prvobitno planirano, u četvrtak na otvaranju u Areni Korintijans pred više od 60.000 gledalaca na stadionu u Sao Paolo i na zadovoljstvo televizijskih gledalaca širom planete

  • 1

Američka pop diva Dženifer Lopez nastupiće na otvaranju Svetskog kupa, potvrdila je FIFA dan uoči otvaranja Svetskog prvenstva u fudbalu u Brazilu.

FIFA i lokalni Organizacioni komitet ima zadovoljstvo da najavi da ćemo imati zvezde u punom sastavu. Performans Pitbula, Klaudija Leite, Dženifer Lopez i Olodum biće vrhunac ceremonije – saopštila je FIFA.

Više o ovoj vesti pročitajte na našem Specijalu posvećenom Svetskom prvenstvu Brazilu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kalimero

    11. jun 2014 | 14:13

    Još samo ona fali?!Strašno!I sve te "tra-la-la" pesmice za SP!Ne zna se koja je gora..da li ta od nje..ili od Shakire..ili od Ricky Martina..a da,i mladi Iglesias?!?!Užas..sve na isti kalup..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA