Dok traje Svetsko pijte Knjaz Braz! (FOTO)

Najjača ponuda ovog leta, specijalno pred Svetsko prvenstvo u Brazilu

  • 0

U susret Svetskom prvenstvu u fudbalu u Brazilu, Knjaz Miloš lansirao je ekskluzivnu, ograničenu seriju Knjaz Miloš mineralne vode u bocama od 0,33l pod nazivom – KNJAZ BRAZ!

U toku Svetskog prvenstva u fudbalu, ograničena serija KNJAZ BRAZ-a biće dostupna u najboljim lokalima, po ceni klasične ambalaže od 0,25l.

Moderan dizajn i atraktivna etiketa u bojama zastave ovogodišnjeg domaćina Svetskog prvenstva – Brazila, čine KNJAZ BRAZ savršenom uspomenom na Mundijal, a sakupljanjem zatvarača sa tog pakovanja, ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu mogu dobiti i interesantne poklone.

SIMBOLIKA KNJAZA I FUDBALA

Fudbal se igra u više od 200 zemalja, a Knjaz se toči već 200 godina. Prva fudbalska pravila su kreirana 1836 godine, a Knjaz je dobio naučnu potvrdu o vrhunskom kvalitetu.

Prva međunarodna utakmica odigrana je 1872. godine, kada je Knjaz počeo industrijsku proizvodnju.

Naši reprezentativci su 1930. godine igrali najlepši fudbal na prvom Svetskom prvenstvu u Montevideu, a Knjaz je osvajao medalje u Briselu i Parizu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA