Mihajlovićev novi gazda je filmski producent!

Edoardo Garone prodao klub, novi vlasnik tima iz Đenove je Masimo Ferero

  • 2

Predsednik fudbalskog kluba Sampdorija Edoardo Garone odlučio je da proda klub, a na njegovo mesto doći će Masimo Ferero.

- Ova konferencija mi teže pada nego kada smo ispali iz lige. Svih ovih godina bilo je dosta žrtvovanja, ali i dobrih i loših trenutaka.

- Obećao sam da ću klub ostaviti u dobrim rukama i da će ga uzeti neko adekvatan. Mogu da kažem da je klub finansijski stabilan i da Ferero ima punu moju podršku. Želim Sampdoriji sve najbolje u budućnosti - rekao je Garone na konferenciji za medije.

Ferero, koji je filmski producent, preuzeće klub od porodice Garone, koja je 12 godina bila na čelu kluba. Pre Edoarda, predsednik tima iz Ðenove bio je njegov otac Rikardo.

Sampdorija, koju vodi srpski trener Siniša Mihajlović, je proteklu sezonu završila na 12. mestu na tabeli Serije A sa 45 bodova.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čučuk Stanoje

    13. jun 2014 | 18:35

    Grobar Srpskog fudbala.

  • ©PANCO©

    12. jun 2014 | 18:57

    Ma boli ga uvo bice jos kinte.A gde su ti ona dvojica veznjaka na sredini terene protiv hrvata niko nije cuo za njih?Sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA