BRAZILMANIJAK: Jedino Ivica Kralj može da uteši Kasiljasa

Kad sam pre utakmice video sastav Holandije, mislio sam da će ovo Španci odraditi rutinski, ali su me mladi Holanđani, kao i većinu, razuverili i zbog toga mi je drago. Većini ni imena nisam mogao da izgovorim, a kamoli da zapamtim, ali će ih Španci itekako zapamtiti.

  • 3

Pošto sam i danas pogodio još jedan prelaz, očekujem poziv FIFA da me zatvore u neki kavez kako bih prognozirao rezultate narednih utakmica na Mundijalu.

Prvo me izgladnjuju ceo dan, a onda sat vremena pred meč stave dve činije – jednu sa burekom, drugu sa ćevapima, a iznad zastave zemalja koje igraju, pa koju izaberem – oni dobijaju.

Žena me već zove Vidoviti Mićo, što znači da se Vidovitoj Zorki žestoko drma presto. Šalu na stranu, očekujem da će i većina ostalih utakmica u grupama doći uglavnom iz iksa.

Posle nesrećnog Japanca na utakmici Brazil-Hrvatska, ništa manje skandalozni nisu bili Ekvadorci koji su poništavali golove na utakmici Meksiko-Kamerun, kao da su igrali tačan rezultat 0:0, sa uloženom penzijom od tašte.

A onda je usledio spektakl. Posle penala koji je realizovao Alonso, verovatno je većina medija širom Španije počela da sprema naslovnice sa još jednom rutinskom pobedom Crvene furije.

Više o ovoj vesti pročitajte na našem Specijalu posvećenom Svetskom prvenstvu Brazilu

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Mićo Babić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gde je stameni u psv?

    14. jun 2014 | 16:51

    A sto ne smehotresni stamenkovic, ivica je bufon za njega.

  • MrX

    14. jun 2014 | 19:34

    Zato sto je Ivica Kralj primio 6 golova od Holandije na Evropskom prvenstvu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA