Argentinski "ludak" odbio Abramoviča - dva puta!

Marselo Bijelsa u roku od mesec dana dva puta negativno odgovorio vlasniku Čelsija

  • 0

Argentinski strateg Marselo Bijelsa pravi čuda ove sezone sa Atletik Bilbaom. Popularni El Loko je u debitantskoj sezoni na klupi Baskijaca doveo klub do finala Kupa kralja, blizu su četvrtog mesta u Primeri, a u osmini finala Lige Evrope imaju prednost posle herojske pobede na "Old Trafordu".

Ceo svet hvali Bijelsin rad, pa je i Roman Abramovič rešio da bude "pametnjaković" i poželeo je iskusnog stratega u Čelsiju. Ono što nije znao je da je Bijelsa čovek principa, koji ne trči za novcem i glamurom. Pre mesec dana, kada se spekulisalo o smeni Andrea Viljaša Boaša, Argentinac je bio Abramovičev prvi pik. Ali, kada je Roman poslao izaslanike u Bilbao da pričaju sa Bijelsom, dobio je šokantan odgovor: "Ne pričam sa posrednicima. Ko hoće da priča sa mnom, mora lično da dođe".

Sada je Bijelsa opet bio Abramovičeva želja, kada je Viljaš Boaš konačno dobio otkaz, ali odgovor je opet bio negativan. Abramovič je navikao da para vrti tamo gde burgija neće, ali ne zovu Bijelsu badava El Loko (Ludak).

Slično se letos proveo i Masimo Morati. Želeo je Bijelsu po svaku cenu, ali je Argentinac jednostavno odgovorio da je dao reč ljudima iz Bilbaoa i da ona mnogo više vredi od svakog ugovora.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA