Kakve veze imaju Iran i Nigerija sa Dejanom Cukićem?

Tomas Miler je jednostavno genije * Belgija je precenjena * Rusija do Tokija * Meč Iran-Nigerija mi je bio zanimljiv kao novi CD Mikija Perića i koncert Dejana Cukića

  • 0

Možda smo malo pristrasni, ali svi u Srbiji su složni da je Milorad Mažić odradio odličan posao na utakmici Nemačka-Portugal. Ako ste Portugalac, verovatno sad Mažiću idete tri kolena unazad i proklinjete sve živo zbog penala i crvenog kartona.

Penal je opravdano dosuđen, a kad Pepe dobije crveni karton, mislim da tu uopšte nema dileme da li ga je zaslužio. Naravno da jeste.

Mažića je i Ronaldo jurio po terenu, ali srpski arbitar je pokazao smirenost i isti kriterijum i za Ronalda i za igrače naše lige kad sudi. Što je veoma pohvalno. Nije se uplašio velikih imena.

A sad neko slovo o Nemcima. Počeo sam da navijam za njih na Mundijalu 2002. godine kad je Miroslav Klose još uvek bio mladić i rešetao mreže. Imali su tu nesreću da ih u finalu sačeka Brazil sa Debelim Ronaldom koji je bio nikad bolji i ostali su bez Boginje.

Nemci konstantno igraju dobro na velikim takmičenjima, ali kad dođu do finala, po pravilu ih neko oduči od fudbala. Da li je to neko prokletstvo ili je nešto drugo u pitanju, tek, Nemci će i na ovom Mundijalu pokušati da dođu do samog kraja.

Tomas Miler je genije. Znali smo to i pre ovog prvenstva, ali on jednostavno ne prestaje da oduševljava. Kada je kao klinac na prošlom Mundijalu postigao pet golova, to je bilo iznenađenje. Ova tri uopšte nisu.

A neće ni naredni. Kao što neko reče, Ronaldo se više neće plašiti Klosea, već opasnost da ga prestigne po broju datih golova na SP dolazi od Milera.

Meč Irana i Nigerije je bio pravi sado-mazohizam kad mu vreme nije. Užasno dosadna utakmica, bez ikakvih uzbuđena, mada se to i očekivalo. Ovo je bila velika šansa za sve da singliraju X. Meč mi je bio toliko zanimljiv kao koncert Dejana Cukića ili novi album Mikija Perića. 

VIŠE O OVOJ VESTI PROČITAJTE NA NAŠEM SPECIJALU POSVEĆENOM SVETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Mićo Babić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA