Engleska i Grčka idu dalje ako se dogodi par stvari vezanih za rat i drogu

Iako su ih svi otpisali, Engleska posle dva poraza i braća Grci posle poraza i remija, ipak mogu dalje. Deluje malo nemoguće, ali što da ne, možda se ipak dogodi

  • 0

Ne znam kakvo je to prokletstvo bačeno na Engleze, ali su definitivno najveći luzeri modernog fudbala na velikim takmičenjima. Dobro, i mi smo tu negde pri vrhu luzera, ali mi nemamo najjaču ligu na svetu i ne očekuje se da osvojimo titulu na velikom takmičenju.

Prosto je neverovatno da imaju takav rasadnik mladih igrača koji igraju u najjačim klubovima, plus proverene igrače, ali nikako da urade nešto.

Piše se da Englezi i dalje imaju šanse da prođu dalje, potrebno im je da Italija večeras pobedi Kostariku, da u Urugvaju izbije građanski rat i napuste takmičenje, i onda u trećem kolu pobede Kostariku. Ako pogledate pisanje današnjih medija u Engleskoj, biće vam jasno kakvu agoniju prolaze i koliko ih boli još jedan poraz i još jedno ispadanje.

Nekoliko sati pre Engleske i Urugvaja, svoj meč su odigrali Kolumija i Obala Slonovače. Dobra utakmica za gledanje, Kolumbija je opet pokazala da će svi na ovom šampionu žestoko namučiti da dobiju neku Južnoameričku ekipu.

Igraju dobro, iako im fali Falkao, a Obala Slonovače je možda zaslužila u ovoj utakmici i remi. Kao što se najavljivalo, najdosadniji meč kola je bio Grčka – Japan i opet se moglo profitirati na iksu. Grci su raja do jaja. Igraju najbedniji fudbal u istoriji, ali to ih ne dotiče, evo čak kažu da su bili veličanstveni.

Sada čak imaju i šanse za prolaz dalje, ali kao i Engleska. Ako Kolumbija bude diskvalifikovana jer su im štoperi vukli crtu van terena, a Japanci masovno izvrše harikiri, eto Grka u osmini finala.

VIŠE O OVOJ VESTI MOŽETE PROČITATI NA NAŠEM SPECIJALU POSVEĆENOM SVETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Mićo Babić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA