SKANDAL: Navijači Zvezde oteli pehar i vratili ga polomljenog! (FOTO) (VIDEO)

Jedan navijač crveno-belih je preskočio ogradu i uzeo pehar, nakon čega su pristalice Crvene zvezde počele da skandiraju "Zvezda šampion"

Košarkaši Partizana su uspeli da slave protiv Crvene zvezde u četvrtom meču finalne serije Košarkaške Superlige i osvoje svoju 13. titulu šampiona Srbije zaredom.

Međutim, navijačima crveno-belih se ovakav ishod meča nije dopao pa su ukrali pehar namenjen prvaku KLS i izneli ga iz Pionira. Jedan simpatizer kluba sa Malog Kalemegdana preskočio ogradu i uzeo trofej, a u tom trenutku je sa tribina na kojima se nalaze Zvezdine pristalice počelo da se skandira "Zvezda šampion".

Kako od povratka trofeja koji je iznet iz hale nije bilo ništa, košarkašima Partizana uručen je mali pehar.

Pravi trofej je više od 20 minuta kasnije vraćen u Pionir, ali vidno oštećen i polomljen.

Nema sumnje posle svega što je viđeno tokom ovog finala, ovo je još samo jedan dokaz da ova zemlja ne može bez skandala i ovo je još jedan korak ka srozavanju ionako uništenog ugleda srpske košarke.

Ono što je možda još alarmantnije je odluka kapitena Zvezde Marka Simonovića da prihvati poziv navijača i sa tribine podigne pehar koji su pojedinci prethodno ukrali.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    21. jun 2014 | 22:34

    A kako su ga prepoznali? Taj trofej su osvojili jos u Jugoslaviji..

  • Ja

    21. jun 2014 | 22:39

    Navijam za Zvezdu,ali ovo je neviđena bruka,hvala Bogu te je došao kraj ovom prvenstvu. Partizanu čestitke na zasluženo osvojenoj tituli.

  • kralj

    21. jun 2014 | 23:51

    kako nezvanicno saznajemo beogradska policija za kradju pehara sumnja na nekog iz tabora navijaca partizana uz obrazlozenje da navijaci crvene cvezde(fmp-a) neznaju ni kako isti izgleda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA