BOSANSKI MEDIJI: Sramno suđenje poslalo "zmajeve" kući!

Posle utakmice između Bosne i Hercegovine i Nigerije, mediji u regionu označili arbitre kao krivca za eliminaciju sa Mundijala

  • 42

Bosna i Hercegovina nema više šanse za plasman u osminu finala Svetskog prvenstva u Brazilu. "Zmajevi" su porazom od Nigerije izgubili svaku mogućnost za plasman u dalju rundu, a mediji u Bosni, kao glavnog krivca za  eliminaciju sa Mundijala okrivili su sudije, zbog poništenog gola Edina Džeka i veoma sumnjive situacije kod pogotka afričke selekcije.

Tako se na naslovnim stranama elektronskih medija u Bosni, a i celom regionu mogu videti naslovi poput "Nakon sramotnog suđenja BiH se oprašta od Svetskog prvenstva", "Nigeriji poklonjen, Džeku poništen regularan gol", "Sudija izbacio BiH sa SP-a! Poništio čist gol Džeku, a Nigerija pobedila nakon prekršaja u napadu", "Prvaci Afrike i sudije sa Novog Zelanda izbacili BiH sa Mundijala".

VIŠE O OVOJ VESTI CITAJTE NA NAŠEM SPECIJALU POSVECENOM SVETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nigrutin

    22. jun 2014 | 05:46

    Nigerija objasnila federaciji bih kako se igra takmičarska utakmica!

  • Realan

    22. jun 2014 | 04:25

    Ma ono je bruka sto sude sudije sa N.Zelanda,Kambodze,Tahitija...Pozdrav Bosancima iz Zemuna i ne moze se protiv mafije jarani

  • Deki

    22. jun 2014 | 03:51

    Kakva reprezentacija,takvi i mediji.Naravno,kada neko gubi,uvek su sudije krive.Gol vam jeste nepravedno ponisten,to stoji.Ali realno,veze nemate bre Bosanci.Pa ne mozete dva pasa da povezete.A o odbrani,nemam komentar.Rupe ste bre.Nigerijci vas razvalili,zahvalite bogu,sto niste pukli 5:0.Jer bombardovali su vam gol.Pukom srecom ste prosli sa samo jednom loptom u mrezi!Veze nemate!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA