MILOSAVLJEVIĆ: Bogdanović je biser srpske košarke! BERTANS: On je srpski Kobi Brajant!

- Jako mi je žao što nisam bio na terenu, ali momci su bili fantastični - rekao je posle utakmice kapiten Partizana, koji je zbog povrede propustio veći deo sezone. Davis Bertans Bogdanovića uporedio s jednim od najboljih igrača na svetu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ратко

    23. jun 2014 | 00:43

    Уживај Богдане у љубави са својим ћалетом, који те хвата за врат, и мирна бачка. И мала беба види да титула коју сте освојили, не да је нерегуларна, него је благо речено циркус. Судије нису дале звезди да мрдне у трећој и четвртој утакмици, нарочито у четвртој где сте добили 40 слободних бацања од чега си ти добио 16, скоро колико и сви из звезде 18, а то је само један детаљ, могао бих да набрајам до сутра поподне измишљене фаулове, у нападу, кораке... Што не кажете, и не признате зашто сте напустили у првој утакмици терен, мислећи да вас судија дрпа, па сте се вратили? Па или вас дрпа или вас не дрпа, не може мало овако мало онако, то значи или овако, или онако. Ако сте се мислили да је судија против вас, што нисте остали доследни себи, и чисти пред богом, остали у свлачионици, и предали звезди 1-0, као што је она вама 2006, када су је судије сатрле? Не ви сте намерно остали у свлачионици до задњег минута кујући план како да изазовете све оно што сте изазвали. А сутрадан изјавите да због свега што вас је задесило нећете доћи на другу утакмицу... Па што сте дошли??? Опет сте испали недоследни, и уплели се у своје лажи као пилићи у кучине, што нисте предали звезди 2-0? Није то искрен осећај неправде већ сујета, победа по сваку цену, и прелажење преко свега, па и преко својих речи, и достојанства. Образ, понос, и достојанство је важније од сваке титуле, а ви немате ништа од тога, а титуле ћете отимати докле год се не нађе у овој држави неко јак да вам стане на пут.

  • Drasko

    22. jun 2014 | 20:09

    Prvo se otrezni popij Cedevitu pa ondaa ćeš vidjeti da lupetas ko Maxim po diviziji

  • Moralni gmizavci

    22. jun 2014 | 14:08

    BOGom dan nas BOGdan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA