Sudija, sram te bilo zbog Bosne!

FIFA treba ozbiljno da razmisli o promeni nepisanog pravila da sudija bude sa "trećeg" kontinenta na utakmici dve reprezentacije na Svetskom prvenstvu

  • 14

Koliko god je Bosna odigrala neprepoznatiljivo i na nivou srpskog drugoligaša drugo poluvreme, ne mogu da se otmem utisku da je sinoć viđena još jedna brutalna krađa sudija.

Ok, možda to nije bila namerna krađa, već samo neiskustvo sudija za ovakvo takmičenje. Možda sam pristrasan, greške se često dešavaju, ali ovaj meč je direktno odlučivao o prolasku dalje.

FIFA treba ozbiljno da razmisli o promeni nepisanog pravila da sudija bude sa "trećeg" kontinenta na utakmici dve reprezentacije na Svetskom prvenstvu.

VIŠE O OVOJ VESTI ČITAJTE NA NAŠEM SPECIJALU POSVEĆENOM SVETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Mićo Babić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vvasojevic

    22. jun 2014 | 12:51

    Мексику су поништена два гола против Камеруна, па су ипак победили. Босна није заслужила ни бод у синоћној утакмици. Судија је погрешио, па шта? Нисам пристрасан, већ сам само реалан.

  • ZLATAN

    22. jun 2014 | 14:01

    Znaš šta bre,nemoj samo da mi ti žališ bih...pristrasan ili ne! 2010.,prvenstvo u j.africi kada se naša Srbija vratila nakon grupne faze,pa javno su na medijima bih i hrv likovali i radovali se govoreći da Srbi i ne zaslužuju bolje!na poslu da ne pričam,koja su to podjebavanja bila od strane kolega "bosnjaka"!!e pa sada došla maca na vratanca!!ko bi rek'o čuda da se dese,pa da babo repku već nakon grupe kući povede!!

  • Реално

    22. jun 2014 | 13:52

    То највише мрзим уопште у фудбалу,тако радимо и ми и већина осталих народа кад кренемо да сваљујемо кривицу на судију,добро понистен гол Босни а где су били цело друго полувреме..ако цела утакмица зависи од једне једине ситуације на почетку меча онда идите играјте тетрис а не фудбал.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA