34 imena na okupljanju Zvezde i jedna greška!

Crveno - beli započeli novu sezonu bez Kelhara, Mrđe, Pečnika, Ninkovića i Bajkovića

  • 9

Čak 34 imena na spisku novog trenera Nenada Lalatovića u petak ujutru na Marakani.

Zanimljivo i razočarani Abiola Dauda se pojavio na prozivci, u društvu Ifeanija Onjila. Podsećamo, Dauda je nedavno rekao kako sa Zvezdom više ne želi da ima posla, pa se njegov dolazak vidi kao samo ispunjavanje klupskih obaveza, ali i da će Nigerijac uskoro napustiti klub.

Među pozvanima je devet omladinaca, a zanimljivo je da je jedno ime na spisku koje je prosleđeno novinarima pogrešno otkucano. Tačnije, golman Marko Trkulja je prekršten u Miloša.

Spisak svih igrača:

Predrag Rajković, Marko Trkulja, Filip Manojlović, Nikola Karaklajić, Ljubo Nenadić, Darko Lazić, Nenad Milijaš, Nikola Đorđević, Nemanja Ahčin, Filip Kasalica, Stefan Čikić, Vukan Savićević, Vukašin Jovanović, Marko Grujić, Dušan Živković, Marko Marinković, Aleksandar Kovačević, Migel Arauho, Goran Gogić, Milan Jokić, Luka Jović, Darko Lazović, Novak Martinović, Lazar Mitrović, Ifeani Onjilo, Savo Pavićević, Marko Petković, Đorđe Rakić, Miloš Stojanović, Miloš Zukanović, Miloš Brajović, Mihajlo Ristić, Saša Cilinšek, Abiola Dauda.

Kako je ranije najavljivano, nema igrača koji su napustili klub Dejana Kelhara, Nejca Pečnika (pojavio se naknadno u civilu), Miloša Ninkovića, Dragana Mrđe i Bobana Bajkovića. Tu je zato Saša Cilinšek, momak koji je došao prošle zime, ali zbog neodgovornosti Uprave, nije bio registrovan za proećni deo prvenstva.

Iznenađenje je izostanak Nikole Mijailovića.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nislije 86

    27. jun 2014 | 13:05

    DOLAZI DZONI OD PONEDELJKA TAKO JE REKAO TRENER LALATOVIC! TREBAJU DA PRODUZE UGOVOR, A I IMAO JE NEKE OBAVEZE, TAKO DA SE EKIPI PRIKLJUCUJE U PONEDELJAK!

  • ARMAGEDON

    27. jun 2014 | 12:41

    Dvije greske...ARAUJO BLANCO a ne BALNCO?! :D ;)

  • backo

    27. jun 2014 | 13:38

    a gde je stefan mihajlovic zar on nije trebao da se vrati sa pozajmice iz slobode

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA