Trenutak Novakove povrede: Može li posle ovoga da osvoji Vimbldon? (VIDEO) (FOTO)

Najbolji srpski teniser, na prvi pogled, doživeo gadnu povredu ramena tokom meča sa Žilom Simonom * Iako se činilo da možda neće ni nastaviti meč, smogao je snage i pobedio sa 3:0

  • 10

S bolnom grimasom na licu Novak Đoković je zatražio medicinsku pomoć tokom meča trećeg kola Vimbldona koji je igrao protiv Žila Simona. Pad na levo rame bio je uzrok bola koji očigledno nije skrivao, ali nakon intervencije lekara vratio se na londonsku travu.

Vodio je Novak 2:0 u setovima i bio na dobrom putu da se bez problema plasira u naredno kolo Vimbldona kada se neočekivano okliznuo sredinom trećeg seta i zabrinuo kompletan stručni štab. I navijače, naravno. Pao je na levo rame i činilo se da će to biti kraj.

Međutim, zahvaljujući intervenciji lekara koji mu je masirao rame, Nole se vratio na teren uz gromoglasan aplauz sa tribina. Iako je nastavio sa igrom jasno se videlo da ga povreda koči i da nije bezazlena, ali trijumf protiv Simona nije izostao - 3:0.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tenor

    27. jun 2014 | 19:03

    Vratite snimak nekoliko puta, nije uočljiva nikakva povreda, pao je na desno, a drži se za levo... Ne razumem...

  • acakgr

    27. jun 2014 | 18:32

    Noleee ,junacino !

  • Nikola

    27. jun 2014 | 19:21

    Ma da vracao sam snimak par put,nema povrede nikakave,ne zna on sta je povreda ramena,ja sam iscasio rame na fudbalskoj utakmici,i posle pola god imam problem s njim,a ovo je obican pad...al ipak Nole je zasluzio pohvale...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA