LUČIĆ: Posle pregleda ću odlučiti da li ću igrati za reprezentaciju!

Srpskog košarkaša u ponedeljak očekuju pregledi posle kojih će znati kakva je situacija sa njegovom povredom, a zatim će se posavetovati sa selektorom Đorđevićem oko igranja za nacionalni tim

  • 3

Vladimir Lučić se pojavio na oproštajnom meču Dušana Kecmana, ali nije mogao da nastupi zbog povrede koja je dovela u pitanje i njegovo učešće u akciji reprezentacije za ovo leto. Nekadašnji kapiten Partizana je za Telegraf rekao da će u ponedeljak ići na detaljne preglede posle kojih će njegova situacija biti mnogo jasnija.

- Još imam problema sa povredom koju sam zaradio prošlog leta, to me je dugo mučilo i ne prestaje. Sutra ću ići na dodatne kontrole i provere, pa ću videti kakva je situacija. Onda ću u razgovoru sa selektorom da odlučim šta i kako dalje.

Lučićeva želja za igrom u nacionalnom timu nije sporna.

- Uvek sam se odazivao i uvek ću se odazivati pozivu selektora. Dres moje zemlje, novi selektor, Svetsko prvenstvo, šta se više može poželeti - rekao je Lučić

Iza njega je prva sezona u Valensiji, koja je i jedna od najuspešnijih u istoriji kluba

- Osim te povrede, sve drugo u Valensiji je sjajno. Poslednja tri meseca odigrao sam u kontinuitetu, na nivou kakvom sam u tom momentu želeo. Timski, vrlo sam zadovoljan, osvojili smo Evrokup i plasirali se u polufinale domaćeg takmičenja, koje je jedno od najjačih u Evropi.

Posle pet sezona u Partizanu, bilo je neminovno da se evociraju neke uspomene od ranije.

- Taj period je bio fantastičan, ali je isto tako prirodno posle toga nastaviti dalje, krenuti nekim drugim putem. Bio sam godinu dana van Pionira, i zaista je bila čast igrati sa Kecmanom. Drago mi je što mu je upriličen ovakav oproštaj i što je bilo ovoliko ljudi koji su ga ispratili - rekao je as Valensije.

Za kraj, bivši kapiten crno-belih rekao je da redovno prati Partizan iz Španije i da se nada da će sledeće sezone stići da odgleda deo završne serije, u kojoj je siguran da će njegov bivši klub nastupiti.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/M. Pavlović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    30. jun 2014 | 09:47

    LUCA BRATE,NEKA IM IGRA SIMONOVIC,MOZDA PO NAVICI PRIGRLI TUDJ PEHAR I DONESE GA PPV !!! POCEO JE BOJKOT GROBARA REPKE !!! PARTIZAN-MIT ILI CUDO !!!

  • Mićoni Mikataka

    29. jun 2014 | 23:32

    Ima da igras pa da pevas,bolje ti nego ono drvo Simonovic...

  • Ajdaho

    30. jun 2014 | 10:16

    Klasicno kao i svaki glodar IZDAJNICKI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA