Partizan sa Delibašićem kreće ka Ligi šampiona?

Trener Marko Nikolić je prethodnih dana bio u stalnom kontaktu sa crnogorskim reprezentativcem i ovaj je prihvatio njegov poziv da se vrati u klub i pomogne mu da se ponovo domogne Lige šampiona, a ostali su samo sitniji detalji da bi se saradnja realizovala

  • 21

Praksa koju je Partizan primenjivao poslednjih nekoliko godina prilikom dovođenja bivših igrača u klub dala je dobre rezultate zbog čega bi mogla i da se nastavi ovog leta, jer je bivši napadač crno-belih Andrija Delibašić blizu povratka u Humsku.

Prema pisanju Sporta, iskusni centarfor je utanačio sve detalje ugovora sa čelnicima vicešampiona Srbije i trebalo bi da dođe kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa tajlandskim klubom Ratčaburijem. On bi trebalo da bude zamena za Danka Lazovića koji je blizu odlaska u Fejnord.

Trener Marko Nikolić je prethodnih dana bio u stalnom kontaktu sa crnogorskim reprezentativcem i ovaj je prihvatio njegov poziv da se vrati u klub i pomogne mu da se ponovo domogne Lige šampiona, a ostali su samo sitniji detalji da bi se saradnja realizovala.

Delibašićevo ime se pominjalo i početkom prošle sezone, kada je on bio želja tadašnjeg sportskog direktora Alberta Nađa i trenera Vuka Rašovića, ali do saradnje nije došlo, jer su crno-beli želeli da ga obavežu na duži vremenski period, dok je on hteo da to bude višemesečni ugovor.

Inače, među navijačima Partizana bivši fudbaler nekolicine španskih klubova ostao je upamćen po golovima koje je postigao jedini u Ligi šampiona 2003. godine kada se klub iz Humske prvi put kvalifikovao u najjače evropsko takmičenje.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA