Zvezda ostala bez željenog napadača!

Iako se prethodnih dana spekulisalo, a čak i sam fudbaler tvrdio da želi da se vrati na Marakanu, ipak je došlo do neočekivanog obrta i Despotović je krenuo stopama braće Srnić i Filipa Stojkovića koji su kao bivši omladinci crveno-belih sreću pronašli na Banovom brdu

  • 3

Čukarički je nastavio sa tradicijom da bude dom za fudbalere koji su prošli kroz omladinsku školu Crvene zvezde, ali nikada nisu dobili priliku da se pokažu prvom timu. Najnoviji član "brđana" je još jedan nekadašnji omladinac crveno-belih Đorđe Despotović, koji se posle godinu dana provedenih u Lokerenu, vratio u srpski fudbal.

Posle braće Srnić, Filipa Stojkovića, Pavlovića još jedan nekadašnji zlatni dečko Zvezde karijeru će nastaviti na Banoviom brdu pošto je potpisao trogodišnji ugovor sa Čukaričkim.

Iako se prethodnih dana pominjao njegov povratak na Marakanu, a čak i on izjavljivao da želi da se vrati i dokaže u crveno-belom dresu, usledio je zaokret i on će naredne tri godine provesti u redovima petoplasiranog tima u Jelen Superligi prethodne sezone, a na povratak u Ljutice Bogdana će morati da sačeka.

- U Zvezdi sam proveo mnogo vremena i mnogo naučio. Veliki deo zasluga za to ima i trener Čukaričkog koji me je trenirao na Marakani. Iz Zvezde me niko nije kontaktirao, a na Brdo me je privuklo iskustvo velikog broja mojih saigrača iz omladinske škole. Presudilo je i prisustvo Vladana Milojevića koga dobro znam i imam poverenje u njegov rad -rekao je Despotović za Sport.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dobro obavesten

    2. jul 2014 | 13:53

    Samo prevareni i jako naivni mogu otici u klub koji se raspada .Oteto je prokleto.

  • Sokobanjac

    2. jul 2014 | 14:48

    Ceka decko da ga Partizan pozove,sta vam je...

  • Grobar

    2. jul 2014 | 18:32

    ma to je jedan taletan od igraca.svijetla buducnost ge ceka .ma sve najbolje - da ne bude ovo ono .kako su ljudi ovako glupi pa vidis li sta su uradili ovim momcima sto su uzeli kakvu takvu titulu i zasto i kako misle ovi novi da ce im biti bolje ?? alo terza je sad tu lop....ina a ne kao lukic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA