Prodat još jedan biser srpskog fudbala! (FOTO)

Sergej Milinković-Savić potpisao ugovor sa Genkom u kojem nastavlja karijeru sa 19 godina

  • 3

 

Dileme više nema. Srpska fudbalska pijaca neprestano radi. Za oko milion evra, jedan od najvećih potencijala Vojvodine i srpskog fudbala potpisao je ugovor sa belgijskim Genkom, pre nekolio sezona rivalom Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Sergej Milinković Savić će verovatno prema ustaljenoj praksi imati dobre partije u belgijskom prenstvu, zatim će mu cena narasti, a onda će Genk profitirati od njegovog talenta.

Momak koji je rođen 1995. godine Novi Sad i koji je jedan od retkih fudbalera sa dva prezimena u srpskom fudbalu napušta posle sezone seniorskog fudbala u kojoj je pokazao raskošan talenat, a uoči nje osvojio Evropsko prvenstvo za igrače do 19 godina igrajući za selekciju koju je predvodio Ljubinko Drulović.

Njegov transfer u Belgiju je ponosno obelodanio Mateja Kežman, bivši fudbaler Partizana, reprezentativac naše zemlje i direktor Vojvodine.

Okačio je na Fejsbuku fotografiju sa potpisa talentovanog fudbalera, kojem je i on prisustvovao.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    2. jul 2014 | 14:55

    Steta jeste sto se ovo desava sa nasim talentima,al opet sa druge strane oteli bi ga partizan ili zvezda da je osto.Dok je u fudbalu tole,terzic,djuric,covic itd,mi fudbala i talentovanih igraca necemo imat.Samo nam oci zamazu titulom,a onda put ka evropi pokaze kakve su nam ekipe

  • Goran76

    2. jul 2014 | 14:54

    isto ce proci kao desetine dece sto su otisli preko a samo ih je mozda petorica uspelo u inostranstvu

  • MikiGrobar

    2. jul 2014 | 22:45

    Ma sta ih briga dal ce uspjeti ili nece bitno je da zgrabe koju kintu za egzistenciju, jedva cekaju da odu sta ih briga za srpski fudbal pun lopova mafije menadzera itd itd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA