Kaljari smenio i trećeg trenera u sezoni!

Davide Balardini dobio otkaz posle teškog poraza od Napolija i krenuo stopama Donadonija i Fikadentija

  • 0

Trenerski hleb je, kažu, sa "sedam kora", au Kaljariju je i njega teško zaraditi. Italijanski prvoligaš sa Sardinije danas je objavio i treću trenersku smenu od početka sezone! Otkaz je uručen Davideu Balardiniju, a posledica je teškog poraza 3:6 od Napolija.

Kaljari je sezonu otvorio sa Robertom Donadonijem na klupi, ali on je otišao već tokom avgusta. Nasledio ga je Masimo Fikadenti, ali ni on nije bio dugog veka. Izdržao je do decembra, kada je na njegovo mesto došao Balardini. Prošle sezone je Balardini radio u Đenovi, a ovo mu je bio treći pokušaj u karijeri da uspe kao trener Kaljarija. Prvi put je u klubu sa Sardinije bio 2005. godine i tada je trajao - dva meseca. Potom je odradio sezonu 2007/08, a sada je izdržao - tri meseca.

On je petnaesti smenjeni trener ove sezone u italijanskoj Seriji A. Problemi sa trenerom u Kaljariju traju već godinu i po dana, od kada je Masimilijano Alegri otišao u Milan.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA