Despotović i Đorđević potpisali za Zvezdu (FOTO)

Napadač i defanzivac potpisali ugovore sa crveno-belima do 2017. godine * Promocija u četvrtak

  • 5

Nastavlja se spiska novajlija u Crvenoj zvezdi! Posle dolaksa Nenada Gavrića, ugovore sa crveno-belima potpisali su napadač Đorđe Despotović i odbrambeni fudbaler Predrag Đorđević, čiji je dolazak već bio najavljen tokom dana.

Despotović je Zvezdino dete i već je bio viđen kao novi špic Čukaričkog, ali se tokom dana desio veleobrt i nekadašnji napadač Spartaka i Lokerena nosiće voljeni dres tri godine.

- Ponovo sam na Marakani. Mogu slobodno reći da sam se vratio u svoju kuću, i sada mi predstoji mnogo truda i rada kako bih se nametnuo treneru, i kako bih u Crvenoj zvezdi ostavio trag. Ovo je novi izazov za mene, za koji mislim da sam potpuno spreman - istakao je Despotović po potpisivanju ugovora.

Đorđević je u Zvezdu stigao iz Javora, koji je ove sezone napustio superligaški karavan. Ima 24 godine i igra na poziciji desnog beka. Kao i Despotović, tako se i Đorđević obavezao na vernost do 2017. godine.

- Veoma sam srećan što sam postao igrač Crvene zvezde. Jedva čekam treninge i pripreme, kako bih što pre upoznao nove saigrače i kako bih se uklopio u tim - kratko je rekao Đorđević.

Podsetimo, crveno-beli će u četvrtak od 13 časova predstaviti novajlije na najvećem srpskom stadionu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kim

    3. jul 2014 | 15:35

    pa despotovic pre 15 dana bio na korak od partizana,sin ilije petkovica mu menadzer. sam je rekao da ce najverovatnije u partizan. al ce tako los covek u partitzanu. brat minja tezak narkoman

  • Srki CZV

    3. jul 2014 | 16:26

    Hocemo Regana!

  • Minja Subota

    3. jul 2014 | 23:54

    Kakav telenat :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA