MILAN NE ŽELI BALOTELIJA: Dajte 30 miliona i vodite ga!

Nestašni dečko italijanskog fudbala više nije poželjan u Milanu koji želi d aga se otarasi * Liverpul i Monako su najkorektniji

  • 1

''Sjahaće Kurta, a uzjašiti Murta''! Rečenica koja slikovito označava odlazak Luisa Suareza iz Liverpula i eventualni dolazak Marija Balotelija na njegovo mesto.

Renomirani italijanski list ''Korijere delo Sport'' objavio je na naslovnoj strani za četvrtak vest da je Mario Baloteli na izlaznim vratima Milana koji želi da ga se odrekne, ali uz odgovarajuću novčanu nadoknadu u vidu 30 miliona evra.

Prvi koji su stali u red za Balotelijev potpis jesu Liverpul i Monako. redsi će najverovatnije prodati Suareza Barseloni, a deo tog novca bi mogao da posluži za kupovinu Super Marija, dok Monako i ovako i onako ima ''solidan'' budžet.

Rosoneri su, navodno, pronašli i zamenu za italijanskog reprezentativca u vidu Ezekijela Lavecija. To bi značilo da se Argentinac vraća u Seriju A jer je pre PSŽ-a branio boje Napolija.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA