Partizan i Zvezda ostaju bez dvorane? (FOTO)

Zbog poplava i loše finansijske situacije grad će verovatno ostaviti izgradnju za neka "srećnija" vremena

  • 7

Kako dani odmiču tako je izgradnja zajedničke hale Partizana i Zvezde sve dalje od realnosti. Večernje novosti pišu da zbog finasijskih problema grad verovatno odustaje od projekta koji bi pomogao večite rivale.

- Rade se procene, jer su i grad i republika posle poplava u finansijskim problemima i sa manjim budžetima - objašnjava Dragomir Petronijević, predsednik radne grupe koja se bavi ovim rojektom.

- Sama izgradnja sportskog objekta u Ulici Čarlija Čaplina košta dosta. Postoji ideja da se taj novac preusmeri gde je potrebniji, a da te hale sačekaju bolja vremena.

BUNE SE I KOMŠIJE

Protiv izgradnje hale za najveća dva srpska kluba bili su i stanovnici naselja oko Ulice Čarlija Čaplina. Kada je postavljena ograda oko parcele gde se planira gradnja, protestovale su komšije i srušili je. Bune se, jer kako Novosti prenose, ne žele još jedan sportski objekat na zelenoj površini.

Ovim potezom daleko manje brige imaju u Crvenoj zvezdi, koji trenutno na raspolaganju osim Pionira imaju i halu na Čukaričkoj padini, ali i u Železniku.

Partizan treninge obavlja isključivo u hali u kojoj i igra utakmice.

Podsećamo, 25. marta je najavljeno da gradnja defintitivno počinje.

"Grad Beograd je obezbedio zemljište, platio naknadu za gradsko građevinsko zemljište, obezbedio infrastrukturno opremanje parcela na kojoj će biti izgrađena sportska dvorana, kao i potrebne dozvole da izgradnja počne.

Posle završenog procesa javne nabavke za izvođača radova koju će sprovesti Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije izgradnja sportske dvorane će početi tokom ove godine".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    4. jul 2014 | 11:55

    Partizan i zvezda..??!! Koja zvezda,ona koja je,mrtva,zamrznuta ili ova sada koja je fmp,o tome se i radi zasto NECE biti izgradnje hale,koja je ISKLJUCIVO trebala da se sagradi Partizanu,jos pre 3-4 godine zbog odlicnih rezultata i predstavljanja Srbije u Evropi i svetu kao jedan izuzetan SPORTSKI BREND !!! Sada kada zvezdu "predstavlja" fmp i sluzi se njenim imenom,a poseduje sopstvenu halu (na vise nego sumnjiv nacin dolaska u vlasnistvo,za vreme tranzicija i haosa u zemlji..)njima i nije potrebna,a Svetinji koja je to i vise nego ZASLUZILA,bice namerno onemoguceno...XXXAXXA.i onda se bolidi pitaju zasto MRZIM ZVEZDU..??!!..Ja ne mrzim nju,posto je nema,mrtva je,ugasena,vec ne mogu da volim,postujem i cenim cinovnike ove nase drzave koji su za nju navijali i na sve moguce nacine pokusavaju da uruse najveci Sportski BREND SRBIJE PARTIZAN-MIT ILI CUDO-PONOS SRBIJE !!!

  • Ja

    4. jul 2014 | 12:24

    Kakvi licemeri... zvezda (fmp) ima dvoranu u zelezniku, znaci samo Partizan ne dobija obecano. Ne vredi, bagra je preuzela sve u svoje ruke.

  • Petar

    4. jul 2014 | 14:56

    E bas mi je drago, dobro su se setili, dosta je vise bilo njihovog bahacenja umesto da pruze pomoc ljudima kojima je ona zaista potrebna ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA