SKOLARI: Upozoravao sam da će Nejmara da gone kao plen!

Selektor Brazila razočaran zbog povrede najboljeg igrača

  • 6

Selektor Brazila Luis Felipe Skolari našao se u veoma nezgodnoj situaciji, jer je najbolji igrač reprezentacije Nejmar povređen u završnici Mundijala.

- Svi su znali da će Nejmara da gone kao plen. To se dešavalo i na prethodne tri utakmice i upozoravali smo na to. Ali niko nas ne sluša - rekao je Skolari posle pobede nad Kolumbijom u četvrtfinalu (2:1).

VIŠE O OVOJ VESTI ČITAJTE NA NAŠEM SPECIJALU POSVEĆENOM SVETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GrandMaster

    5. jul 2014 | 17:09

    pa taj isti Nejmar pada na svaki dodir sa drugim igrcem, ko neka balerina, kukav sav.. glumata tamo po terenu.. pa i ima Bog dobio je to sto je i zasluzio. igrao se s vatrom pa se opekao.. sta je on mislio da ce tako da folira ko balerina celu svoju igracku sezonu?? dobro je da mu se to desilo da se zapita malo i pocne da igra fudbal a ne da se bacaka po terenu..

  • Iceberg

    5. jul 2014 | 20:18

    Sramoto kako si rekao fernandinju da lomi rodrigeza,samo ti se vratilo i to na najboljega.a da ne pisem kako si hvatao za gusu nase igrace dok si bio na klupi portugala.

  • Papilon

    5. jul 2014 | 17:44

    Polu finale jos nije pocelo a brazilci vec poceli da plaču,nikad slabiji nisu bili. Velika sramota ako ima je šatirano majmunče najbolji igrač,sramota za nekad najmoćniju fudbalsku naciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA