BBC ne može da se pomiri sa činjenicom da je Đoković pobedio Federera i osvojio Vimbldon (VIDEO)

Britanski javni servis za potez finala Vimbldona između Srbina i Švajcarca proglasio viner Rodžera Federera

  • 24

Švajcarac Rodžer Federer miljenik je publike na Vimbldonu, što i ne čudi, jer je ovaj turnir osvajao čak sedam puta! Federer je i u finalu turnira imao glasniju podršku sa tribina od Novaka Đokovića, koji ih je na kraju rastužio, a Švajcarca je čak uspeo i da rasplače.

Svako ima pravo da navija za svog omiljenog tenisera, ali pomalo čudi odluka britanske nacionalne televizije BBC da za poen finala proglasi viner Rodžera Federera na brejk loptu za srpskog tenisera. Gledanje ovog poena nažalost omogućeno samo korisnicima iz Britanije, o čemu možete da se uverite OVDE.

Pitanje je da li se radi o ljubomori zbog Novakove pobede ili je ovo zaista najlepši potez finala...

Sa druge strane zvanični kanal Vimbldona proglasio je za najbolji poen sjajnu razmenu koja je završena iznuđenom greškom Švajcarca posle Đokovićevog savršenog loba iz gotovo nemoguće pozicije. Snimak tog poena možete pogledati ispod.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haro

    6. jul 2014 | 23:13

    Eto pa vi i dalje nosite majice sa američkom i britanskom zastavom, učite engleski, školujte se u Engleskoj a onda idite da živite u Ameriku. Ko j**e Srbiju.

  • Kate

    6. jul 2014 | 23:30

    Ma dajte molim Vas, koga je briga za BBC kada su Prince William i Kate navijali za Noleta Cara! Pokažite malo te snimke!!! Uostalom BBC niko u UK ne voli jer su raspikuce drzavnog budžeta kao i sve drzavne televizije!

  • Cacanin

    6. jul 2014 | 23:42

    Novak Djokovic.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA